Hangi puanlı okulu yazacağınıza bağlı hocam, eğer obpnizden yüksek okulu yazarsanız şansınız düşer fakat 80-87 OBP arası bir okulu yazarsanız diğerlerinden önde olabilirsiniz.
Aynı durumu bende yaşadım 4 yılım çöp olacak dedim benim gittiğim okul 85 ile alıyordu sonra bir anda 70'e düşürdüler. Şu anda 12. sınıfım ve iyi ki bu okula gelmişim diyorum. Bir şans tanı derim.
Aynı durumu bende yaşadım 4 yılım çöp olacak dedim benim gittiğim okul 85 ile alıyordu sonra bir anda 70'e düşürdüler. Şu anda 12. sınıfım ve iyi ki bu okula gelmişim diyorum. Bir şans tanı derim.
Ortalaması 98 olup o ortalamada bir okula giren birisinin girdiği okulun ortalamasının bir anda 70'e düştüğünü düşün. Saçmalıktan başka bir şey değil bence.
Ortalaması 98 olup o ortalamada bir okula giren birisinin girdiği okulun ortalamasının bir anda 70'e düştüğünü düşün. Saçmalıktan başka bir şey değil bence.
Hocam bende gelmez diye 3. tercihime 80 ile alan okulu yazdım, 1. tercihten umudum yoktu 2. tercihe güvendim 86 ile alıyordu fakat en düşük 92 ile almış bu sene ortalamam 90.