Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 27 Temmuz 2021 #1 Bu arada Magician uygulamasındaki en güncel benchmark en üstteki. Bu arada yeniden başlatınca biraz uzun sürüyor ve bilgisayarı normal açınca 15 saniyede falan açılıyor. Normal mi yoksa azalır mı süreler kullandıkça? Dosya Ekleri Test sonucu 1.png 21,1 KB · Görüntüleme: 52
Bu arada Magician uygulamasındaki en güncel benchmark en üstteki. Bu arada yeniden başlatınca biraz uzun sürüyor ve bilgisayarı normal açınca 15 saniyede falan açılıyor. Normal mi yoksa azalır mı süreler kullandıkça?
Zenvoy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Haziran 2019 Mesajlar 1.283 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #2 Değerler iyi hocam sıkıntı yok.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.763 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Temmuz 2021 #3 Normal değerler. Crystal Disk Info değerlerini ondalıklı paylaşır mısın?
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 27 Temmuz 2021 #4 İyi mi değerler?
Lee Everett Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 1.792 Çözümler 14 27 Temmuz 2021 #6 Direk olarak kasanın üstüne ya da içine bir yere monte etmeden koysam olur mu çünkü benim kasam eski ve aparatı da yok.
Direk olarak kasanın üstüne ya da içine bir yere monte etmeden koysam olur mu çünkü benim kasam eski ve aparatı da yok.
sergun Kilopat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 666 Çözümler 7 27 Temmuz 2021 #7 Lee Everett dedi: Direk olarak kasanın üstüne ya da içine bir yere monte etmeden koysam olur mu çünkü benim kasam eski ve aparatı da yok. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak temassızlık yapmaması için sabit durabilecek bir yere koymanız iyi olur. Çift taraflı bant iş görebilir.
Lee Everett dedi: Direk olarak kasanın üstüne ya da içine bir yere monte etmeden koysam olur mu çünkü benim kasam eski ve aparatı da yok. Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz ancak temassızlık yapmaması için sabit durabilecek bir yere koymanız iyi olur. Çift taraflı bant iş görebilir.