Samsung A24.WhatsApp, Instagram, Spotify kullanıyorum. Oyun oynamam, ekranı da iyi olursa güzel olur. Dizi, film izliyorum. Bütçem 8700, üstüne çıkmam 2. el almayacağım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Samsung a24.
5000 mAh batarya ve 25W hızlı şarj ile memnun eder.Bataryası uzun süre gider mi bir de hızlı şarj özelliği var mı?
Hocam Miui arayüzü samsung'tan sonra çok akıcı gelmişti, o yüzden aklım note 12 kayıyor ama GM 24 PRO'da NFC gibi artı özellikler var, GM'nin arayüzü nasıldır ? Mi'den geri kalır mı? tek çekincem bu.A24 veya GM 24 Pro...
2019'da Redmi Note 8 alınca, önceki Samsung'a göre çok akıcı gelmişti bu seviyedeki telefona göre hocam. Görsel güzellik olarak değilde sanki Mİ akıcılığı yapabilmiş gibi gelmişti başlangıç seviyesi telefonlarda, bugün bile format attığımda arayüzde kasıntı falan hiç olmuyor.Kişiden kişiye değişir arayüz güzelliği. Ben sevmiyorum mesela General Mobile'ın arayüzünü. Samsungun arayüzünü seviyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.