8700G serisi beklenmeli mi?

exodusrwu

Decapat
Daha fazla  
Selam,

7800x3D almayı planlıyordum fakat 8700G'nin çıkışını bekledim. Şu an performans testlerine baktığımda 8700 daha pahalı olmasına rağmen 7800 oyun performansında daha üst ve bana bu lazım. Nedir yeni çıkan işlemcinin farkı bunu bilen var mı acaba?

Selam,

7800x3D almayı planlıyordum fakat 8700G'nin çıkışını bekledim. Şu an performans testlerine baktığımda 8700 daha pahalı olmasına rağmen 7800 oyun performansında daha üst ve bana bu lazım. Nedir yeni çıkan işlemcinin farkı bunu bilen var mı acaba?

Eğer ekran kartına bütçe yetmiyor ise APU işlemci olarak 8700G alınabilir ileriye dönük olması açısından. Ancak işlemci ve ekran kartı alınacaksa ve oyun amaçlı kullanılacaksa 7800x3D daha iyi olacaktır hocam.

Eğer ekran kartına bütçe yetmiyor ise APU işlemci olarak 8700G alınabilir ileriye dönük olması açısından. Ancak işlemci ve ekran kartı alınacaksa ve oyun amaçlı kullanılacaksa 7800x3D daha iyi olacaktır hocam.
7800xt kullanıyorum zaten o halde 7800x3d alacağım biraz indirim bekleyeyim teşekkür ederim :)

Belli ki APU'dan bir habersiniz. @Eagle_Paw'in söylediği gibi APU sistem kurmayacaksanız APU işlemci almanızın bir anlamı yok. Hem çıkış fiyatları berbat. Mantıklı seviyeye gelene dek beklenmeli.

8700g ve 7800x3d'yi kıyaslamak pek mantıklı değil. 8700g ekran kartı olmayan sistemlerde kullanılmak için tasarlanmış ve işlemci olarak 7800x3d'ye kıyasla daha güçsüz bir işlemci. Eğer ekran kartı alacaksanız 7800x3d çok daha iyi olacaktır, özellikle 3d cache Tarkov gibi oyunlarda ve %1 lowlarda cidden fark yaratır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı