8700K Hydro H115I sıvı soğutmayla 70 derece

Duyması çok zor, elini üstüne koyduğunda hafif bir titreme varsa çalışıyordur. Pompayı Corsair yazısı düz gelecek şekilde monte ettin değil mi?
Hortumlara dokunduğum zaman titreme var corsair yazısına dokunduğum zaman daha az bir titreşim hissettiriyor evet corsair yazısı düz şekilde montajlı
işlemci ye tam oturmamış olsa cs go da falan 60 derecelerde kalıyor işlemci daha fazla ısınması gerekir diye düşünüyorum

Bana şu an tek ihtimal soğutucu ile işlemci arasında bir boşluk olabilir gibi geliyor. Ya termal macun az sıkıldığı için işlemcinin tamamına yayılmadı ya da herhangi bir sebepten soğutucu tam oturmuyor.

Bana şu an tek ihtimal soğutucu ile işlemci arasında bir boşluk olabilir gibi geliyor. Ya termal macun az sıkıldığı için işlemcinin tamamına yayılmadı ya da herhangi bir sebepten soğutucu tam oturmuyor.
macunu az sürmek gerekiyor dendiği için ben fazla az sürdüm sanırım
birde hwmonitör de benim cpu fan kısmında corsair in fan hızları gözükmüyor kasanın önünde ki fan ve egsoz fanı gözüküyor

bugün tekrar macun değiştirirken sıvı soğutma bloğunu oturttuğumuz bacakları arkadan siyah bir plastik aparat ile bağlıyoruz ya o plastik aparatın yan taraflarına sünder takılmış ve bacaklara elle bastırdığım zaman esneme payı var bu esneme payı normal mi bilmiyorum ama sıvı soğutma bloğunu oturttugum zaman siyah aparatta esmene olmuyor,

benim sıvı soğutma da radyatör sıcaklığım boşta 35 derece acaba o mu sıcak yani o 30 ve altı olsa muhtemelen daha iyi soğutur diye düşünüyorum montajım şu şekilde kasa nın önünde 3 fan var 1000 epm dönüyor içeri temiz hava alıyor üstten sıvı soğutmanın fanları ve egsoz fanı sıcak havayı dısarıya atıyor bu hava akısımı yanlıs acaba üstte önce fanlar var üstünde radyatör içeride de ki sıcak lık radyatörün soğumasına engelmi oluyor acaba
+++
++
h115i radyatör sıcaklığı boşta 35 derece olması normal mi peki oyunda 43 44 leri görüyor acaba bu düzgün soğumadığı için mi cpu sıcak geliyor

Son düzenleme:
Sıvı soğutma fanlarını üstten dışardan hava alacak şekilde push olarak deneyebilirsin.Yani fanlar üstte radyatör altta.

Radyatör sıcaklığı 45 derecelere kadar çıkıyor cs go oynuyorum temmuz ayındayız oda sıcaklığı 33-35 derece vardır normal midir

Sorunu çözebildiniz mi acaba sanırım aynı sorun bende de mevcut soğutma sıvısının sıcaklığı aşırı fazla yükseliyor bende de sorun ne olabilir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…