8750 TL'ye RX 6500 XT sistem alınır mı?

whoknowswho

Hectopat
Bütçe 14bin TL. Monitör dahil bütçeye. 144Hz minimum olması tercihim.
8750TL'ye 2.el şu sistemi buldum önerir misiniz?
Ryzen 5 5500
BIOSTAR RX 6500 XT.

veya bunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
RX 580 artık almayın derim. 1660S'li sistem varsa daha makul olur.

300 aşarsanız, Böylede olabilir.

Genellikle işlemci bazlı oyunlar oynuyorum Valorant CS:GO gibi. Arada RDR2 falan da oynuyorum. İşlemci problem yaratır mı? Ekran kartından çok işlemcisi iyi sistemler seçmeye çalıştım.

Genellikle işlemci bazlı oyunlar oynuyorum Valorant CS:GO gibi. Arada RDR2 falan da oynuyorum. İşlemci problem yaratır mı? Ekran kartından çok işlemcisi iyi sistemler seçmeye çalıştım.
Hiç bir problem yaratmaz. Zaten yapmayın işlemci iyi seçmeye çalışmayın. Buda işinizi görür.

Benim tavsiyem gaming gen tr ye bulaşmayın, 7 şubatta 6700xt li sistem aldım, sıfır diye sattıkları kartla fantastik sorunlar yaşadım konusunu felan açmıştım incelersiniz.
Ve aynı sözde sıfır sisteme memtest86 ile test yaptım ramlerde bozuk çıktı. Ramler ve ekran kartını direkt kendim servise gönderdim daha bugün DOA kapsamında değişim ve iade raporu bana ulaştı bende az önce gaming gene kargoladım bakalım sonuç ne olacak. Sizin gibi heves edip aldım uygunluğuna aldanıp, 1 aydır kullanamıyorum sistemi.İşin ilginç yanı birazcık araştırırsanız birçok insanın daha ilk günden ekran kartında arıza yaşayıp servise gönderdiğini görüceksiniz, ben sıfır ürün gönderdiklerine bile inanmıyorum artık. Asla tavsiye etmiyorum başka yerden alın.

Hiçbir problem yaratmaz. Zaten yapmayın işlemci iyi seçmeye çalışmayın. Bu da işinizi görür.

Hiçbir problem yaratmaz. Zaten yapmayın işlemci iyi seçmeye çalışmayın. Bu da işinizi görür.

Hocam peki bulduğum 2.el sistem sizin önerdiğinize karşı fiyat olarak avantajlı değil mi? Ekran kartının beni idare edeceğini düşünüyorum dediğim gibi sürekli aaaa oyunlar oynamıyorum.

Gaming genden aldım bütün testleri yaptım her şey olması gerektiği gibi ve her gün yapmaya devam ediyorum yaklasık 1 ay olacak. Her sistem aynı olmuyor ya da ellerine ne geçerse mi takıyorlar bilmiyorum geçmiş olsun hocam size.

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Ama dediğim gibi 1 aydır uğraşıyorum sıfır diye aldığım sistemde bu sorunları yaşamamalıydım, ve evet binde bir olması normal fakat şikayetlere, açılan konulara bakınca gerçekten benim gibi ilk günden sorun yaşayan azımsanamayacak kadar çok kişi var, ben deneyimimi paylaştım ki başka arkadaşlarda benim gibi servis yolu gözleyip strese girmesinler.

İyi yapmışsınız umarım bütün sorunlarınız çözülür dediğiniz gibi sorun çıkaranlarda var 1E1 aynı sistemi alıp sorunsuz çalışanlarda var şans mı diyelim ne diyelim bilemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…