8750 TL'ye RX 6500 XT sistem alınır mı?

Herkese tekrar selam,
12100F ve 6600XT 10750TL fiyatıyla bir sistem var. Önerir misiniz nasıl fiyatı? Ekran kartı mining yapılmış ama performans problemi yok dedi satan kişi. Test vb yaparak alabilirim.

Herkese tekrar selam,
12100F ve 6600XT 10750TL fiyatıyla bir sistem var. Önerir misiniz nasıl fiyatı? Ekran kartı mining yapılmış ama performans problemi yok dedi satan kişi. Test vb yaparak alabilirim.

Performansını iyi yapın ucuz geldi biraz bana hem işlemci ile ekran kartını aynı anda teste sokmayu unutmayın.

Hocam önerebileceğiniz test metodu var mı? Kaynak atsanız da olur oradan bakarak yaparım.

FurMark, Memtest, OCCT, CrystalDiskInfo, Prime95 bildiklerim ve yaptıklarım bunlar. Başka testlerde var daha ayrıntılı bakabilirsiniz formda mevcut hocam.

Herkese tekrar selam,

Mining yapılan ekran kartının sıcaklık değerlerine dikkat edin eğer macunları ve bakımları yeniyse ona rağmen çok ısınıyorsa bilemiyorum bir şey diyemeyeceğim.

Herkese tekrar selam,

Mining yapılan ekran kartının sıcaklık değerlerine dikkat edin eğer macunları ve bakımları yeniyse ona rağmen çok ısınıyorsa bilemiyorum bir şey diyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…