A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Galen dedi: 1 TB. Genişletmek için tıkla... Test yaptığınız bölüm Windows'un olduğu mu?
Galen Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 72 1 Nisan 2021 #12 Assecreed dedi: Test yaptığınız bölüm Windows'un olduğu mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle pek bilmiyorum C diskine yaptı. turkkomandosu dedi: 1TB değil, 372 GB gözüküyor. Disk bölme işlemi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet C ve D ayrı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2021-04-01 131902.png 3,6 KB · Görüntüleme: 52
Assecreed dedi: Test yaptığınız bölüm Windows'un olduğu mu? Genişletmek için tıkla... Sanırım öyle pek bilmiyorum C diskine yaptı. turkkomandosu dedi: 1TB değil, 372 GB gözüküyor. Disk bölme işlemi uyguladınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet C ve D ayrı.
turkkomandosu Decipat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 2.367 Çözümler 7 1 Nisan 2021 #13 Galen dedi: Sanırım öyle pek bilmiyorum C diskine yaptı. Evet C ve D ayrı. Genişletmek için tıkla... Hızlarınız C diski çok dolu olduğu için düşük. C diski biraz boşaltın, düzelir.
Galen dedi: Sanırım öyle pek bilmiyorum C diskine yaptı. Evet C ve D ayrı. Genişletmek için tıkla... Hızlarınız C diski çok dolu olduğu için düşük. C diski biraz boşaltın, düzelir.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #14 CrystalDiskInfo'dan diskin sağlık durumunu paylaşsanız iyi olur.
Galen Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 72 1 Nisan 2021 #15 turkkomandosu dedi: Hızlarınız C diski çok dolu olduğu için düşük. C diski biraz boşaltın, düzelir. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu format atmayı düşünüyorum komple. Assecreed dedi: CrystalDiskInfo'dan diskin sağlık durumunu paylaşsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz bu muydu hocam ? Dosya Ekleri öneml.png 68,4 KB · Görüntüleme: 44
turkkomandosu dedi: Hızlarınız C diski çok dolu olduğu için düşük. C diski biraz boşaltın, düzelir. Genişletmek için tıkla... Hafta sonu format atmayı düşünüyorum komple. Assecreed dedi: CrystalDiskInfo'dan diskin sağlık durumunu paylaşsanız iyi olur. Genişletmek için tıkla... İstediğiniz bu muydu hocam ?
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #16 Galen dedi: İstediğiniz bu muydu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. Diskte kararsız sektörler var. Bunu gösterip yeni bir disk aldırabilirsiniz. Çünkü dikkat'i gören çoğu kişi disk ölür sanar. Ama diskin büyük bir sorunu yok.
Galen dedi: İstediğiniz bu muydu hocam? Genişletmek için tıkla... Evet. Diskte kararsız sektörler var. Bunu gösterip yeni bir disk aldırabilirsiniz. Çünkü dikkat'i gören çoğu kişi disk ölür sanar. Ama diskin büyük bir sorunu yok.
Galen Hectopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 72 1 Nisan 2021 #17 Assecreed dedi: Evet. Diskte kararsız sektörler var. Bunu gösterip yeni bir disk aldırabilirsiniz. Çünkü Dikkat'i gören çoğu kişi disk ölür sanar. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim yardımınız için.
Assecreed dedi: Evet. Diskte kararsız sektörler var. Bunu gösterip yeni bir disk aldırabilirsiniz. Çünkü Dikkat'i gören çoğu kişi disk ölür sanar. Genişletmek için tıkla... Anladım, çok teşekkür ederim yardımınız için.