88 Mbps VDSL internet için modem önerisi

çocukadam333

Centipat
Merhaba, Netspeed kullanıyorum ve modemim eski olduğu için problem yaşıyorum. 88 Mbps indirme hızım var ama modemle 20 Mbps'ye falan düşüyor problem yaşıyorum. Müşteri hizmetleri yenisini almamı önerdi. 5GHz ve Wi-Fi-6 destekli modem arıyorum en F/P ürün nedir? Teşekkürler.

Merhaba, Netspeed kullanıyorum ve modemim eski olduğu için problem yaşıyorum. 88 Mbps indirme hızım var ama modemle 20 Mbps'ye falan düşüyor problem yaşıyorum. Müşteri hizmetleri yenisini almamı önerdi. 5GHz ve Wi-Fi-6 destekli modem arıyorum en F/P ürün nedir? Teşekkürler.

Elindeki modemin yanına Xiaomi AX3000t router alıp OpenWrt kurup ayarlarını yaptıktan sonra modemini köprü moduna alıp Ethernet ile birbirlerine bağlayıp router üzerinden interneti kullanabilirsin modem routera sadece interneti aktaracak ve ana cihaz router olacak ben bu şekilde kullanıyorum.
20251006_143541.jpg

Elindeki modemin yanına Xiaomi AX3000t router alıp OpenWrt kurup ayarlarını yaptıktan sonra modemini köprü moduna alıp Ethernet ile birbirlerine bağlayıp router üzerinden interneti kullanabilirsin modem routera sadece interneti aktaracak ve ana cihaz router olacak ben bu şekilde kullanıyorum.
Eki Görüntüle 2629197

Modem 6-7 yıllık olduğu için değiştirsem iyi olur aslında. Öneriniz için teşekkür ederim.

VDSL için değer mi emin değilim.

Neden değmeyeceğini düşünüyorsunuz?

Modem 6-7 yıllık olduğu için değiştirsem iyi olur aslında. Öneriniz için teşekkür ederim.

Neden değmeyeceğini düşünüyorsunuz?

Benim cihazda 2.el 6 yıl önce almıştım interneti Ethernet ile sorunsuz kullandırabiliyorsa sıkıntısı yoktur zaten modem bu sistemde kablo görevi görecek o yüzden bir önemi yok.

Müşteri hizmetleri modeminizde sıkıntı var IP alamıyor falan dedi o yüzden riske girip masraf yapmıyayım hocam.
O zaman bunu al.

Ya da bunu ama yazılım olarak keenetic daha iyi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı