ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #11 613366 dedi: O sonuçlar açıklanınca açıklanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 obp demiş aynı okul için.
613366 dedi: O sonuçlar açıklanınca açıklanmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 obp demiş aynı okul için.
Eswaii Hectopat Katılım 3 Temmuz 2021 Mesajlar 1.086 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #12 ArkDesign dedi: Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 OBP demiş aynı okul için. Genişletmek için tıkla... Geçen senenin falan söylemiştir yüksek ihtimal. Bende zamanında soruşturmuştum bayağı hatta dönem arası nakil için müdürle konuşmuştum fakat hiçbir türlü bilmiyordu.
ArkDesign dedi: Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 OBP demiş aynı okul için. Genişletmek için tıkla... Geçen senenin falan söylemiştir yüksek ihtimal. Bende zamanında soruşturmuştum bayağı hatta dönem arası nakil için müdürle konuşmuştum fakat hiçbir türlü bilmiyordu.
6 613366 Hectopat Katılım 3 Ocak 2023 Mesajlar 3.744 Makaleler 23 Çözümler 77 15 Temmuz 2024 #13 ArkDesign dedi: Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 OBP demiş aynı okul için. Genişletmek için tıkla... İmkansız sonuçlar açıklanınca OBP'ler açıklanıyor. Geçen senesini söylemiştir.
ArkDesign dedi: Kuzenim gitmiş müdür yardımcısı 80 OBP demiş aynı okul için. Genişletmek için tıkla... İmkansız sonuçlar açıklanınca OBP'ler açıklanıyor. Geçen senesini söylemiştir.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #14 Bilmiyorum ancak Çok büyük ihtimal tutar bence.
L lesteven Hectopat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 1.001 Çözümler 15 15 Temmuz 2024 #15 ArkDesign dedi: Bilmiyorum ancak Çok büyük ihtimal tutar bence. Genişletmek için tıkla... Yani sizin dediğiniz gibi tutacaktır çok rahat; ama ne olur ne olmaz bir kaç tercih daha yazın bence.
ArkDesign dedi: Bilmiyorum ancak Çok büyük ihtimal tutar bence. Genişletmek için tıkla... Yani sizin dediğiniz gibi tutacaktır çok rahat; ama ne olur ne olmaz bir kaç tercih daha yazın bence.
ArkDesign Hectopat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 754 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2024 #16 lesteven dedi: Yani sizin dediğiniz gibi tutacaktır çok rahat; ama ne olur ne olmaz bir kaç tercih daha yazın bence. Genişletmek için tıkla... Bana yakın başka okul yok var ancak çok berbat 40 60 obp ile fln alıyorlar.
lesteven dedi: Yani sizin dediğiniz gibi tutacaktır çok rahat; ama ne olur ne olmaz bir kaç tercih daha yazın bence. Genişletmek için tıkla... Bana yakın başka okul yok var ancak çok berbat 40 60 obp ile fln alıyorlar.