%88 sağlıkta HDD kullanılır mı?

Ben 2020 sonunda 2.el sağlık durumu %100 olan 3TB bir Toshiba hard disk almıştım. Şu anda sağlık durumu %13. diskten her 4-5 saniyede bir bip sesi gelmeye başladı zaten son 2 aydır. Ara ara gidip ara ara tekrar geliyordu. Şimdi onu çıkartıp yerine 2TB HDD alacağım depolama amaçlı. Bu arada HDD'yi çoğunlukla oyun oynama amaçlı kullandım. Oyun oynarken çok fazla yükleme ekranı olan oyunlar değilse idare ediyor HDD'ler. Fakat ben olsam HDD alır depolamak için kullanırdım 512 GB SSD alır 150-350 böler 150ye sistem kurar 350ye de oyun yükler öyle kullanırdım. Oyunları da tek seferde 5-10 oyun değil de 1-2 oyun yüklerdim bir oyun bittikçe başka bir oyun yükleyerek devam ederdim ki bu sayede SSD kapasitesi dolu olmasın.

Edit = elektriklerin ara ara gittiği bir yerde yaşıyorsan kesinlikle bir UPS al yoksa hard diskine 1-2 sene içerisinde elveda diyebilirsin benimki gibi. Benim HDD %90 ihtimalle elektrik kesintileri nedeniyle bu hale geldi.

Son düzenleme:
Ee hangi HDD'yi kullanacağız o zaman? %100 bile olsa kullanamıyoruz ha

Yahu kardeşim demek istediğimi hala anlamayanlar var. %100 gözüken ya da gözükmeyen fark etmez HDD oyunlarda sorun çıkartır demek istediğimi anladınızmı yoksa anlamakmı istemiyorsunuz.

Yahu kardeşim demek istediğimi hala anlamayanlar var. %100 gözüken ya da gözükmeyen fark etmez HDD oyunlarda sorun çıkartır demek istediğimi anladınızmı yoksa anlamakmı istemiyorsunuz.

2 sene kadar HDD kullandım eski laptopumda yavaşlık dışında bir sorun çıkardığı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…