8800 TL'ye sistem toplama

Bütçe
8800

basarol

Hectopat
Yeni bir bilgisayar alacağım ve içinde:

AMD Ryzen 5 3600 MPK 3.6GHz 35MB Önbellek 6
MSI B450M-A PRO Max 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4
G.Skill 8 GB Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Single Kit (2x8)
MSI GeForce RTX 2060 Super Ventus GP OC 8 GB GDDR6 256
Power Boost X-59 RGB 650W 80+ Tempered Glass USB
XPG 512 GB SX8200 PRO PCI-e Gen3x4 M.2 SSD (3500 MB Okuma / 2300 MB Yazma)

Sistem budur. Bana diyorlar ki "Sıvı soğutma lazım mı?".

Lazımsa bu yeter mi?

Cooler Master Masterliquid ML240L V2 RGB 240mm İşlemci Sıvı Soğutucu
YouTube ve Twitch e girmeyide düşünüyorum

Kasa ve PSU alınmaz. Kendiniz toplayabilir misiniz ya da bir yerde toplattırabilir misiniz? Arkadaşlar daha iyi önerilerde bulunacaklardır.

Size bir sistem topladım. Başka sitelerden her ürüne başka site yapsak daha ucuza gelirdi. Eğer bilgisayar toplayamayacaksanız tek siteden daha pahalıya almak zorundasınız.

Şöyle bir sistem topladım size. Sizin attığınızdan daha ucuz ve daha iyi. İşlemciye OC(Overclock) yapmayacaksanız sıvı soğutmaya pek gerek yok. 8800 TL bütçenin sadece 8350 TL'sini kullandığımızdan dolayı artan parayla bu soğutucuyu alabilirsiniz.

Bı önerin varmı
Sharkoon, Dark, Corsair, Cooler Master, Msi, Aerocool ve Thermaltake tarzı markalar sağlam markalardır, hem kasa olarak hem de PSU olarak.

Rampage, Everest, Gamebooster, Frisby, Powerboost, Gameteach vb. gibi markalar da kesinlikle uzak durmanız gereken markalar.

Dark kasa önermem şahsen. Malzemesi ve fanları bana uyduruk geldi. Onun dışındakiler güzel evet.

Dark sağlam marka değil, f/p markadır. PSU'ları yine dandiktir. Malzeme kalitesi idare eder seviyededir. O yüzden düşük bütçede Dark Guardian, Dark Guardian Mini güzel gelebilir. PSU konusunda iyi bir marka olduğunu söyleyemeyeceğim şahsen.

Dark kasa önermem şahsen. Malzemesi ve fanları bana uyduruk geldi. Onun dışındakiler güzel evet.
Peki yukarda bana önerilen sistemi almalimiyim büyük bı Mevla çünki bir kaç kişiye sorma gereksimi duyuyorum
Peki yukarda bana önerilen sistemi almalimiyim büyük bı Mevla çünki bir kaç kişiye sorma gereksimi duyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…