Ne gibi hocam bende de aynı sistem var da tam anlamadım.@Wqxte kasa mesh iş görür de içindeki güç kaynağını 2 sene dolmadan değiştirmeye bak. Garantisi bitene kadar satan yer sorumludur ama sonrasında elinde patlamasın.
Ne gibi hocam bende de aynı sistem var da tam anlamadım.@Wqxte kasa mesh iş görür de içindeki güç kaynağını 2 sene dolmadan değiştirmeye bak. Garantisi bitene kadar satan yer sorumludur ama sonrasında elinde patlamasın.
Şuan 12100F ve RTX 2060lı sistem tekrar stoklarda hocam. Bakabilirsiniz.@kino hocam fiyatlarını aynı olarak düşünürsek, birisini seçmek gerekse hangisini seçmek daha mantıklı olur? 1660 Super'li sistemin kasasından emin olamadım. 2060'lı sistemin ise işlemcisi gerçekten kötüymüş. Performans kaybı da istemiyorum.
Şu an 12100F ve RTX 2060'lı sistem tekrar stoklarda hocam. Bakabilirsiniz.
Doğrudur hocam monitör alacağınızı bilmiyordum sadece RTX ve DLSS olduğu için biraz daha yeni nesil kart olduğu için önerdim.Hocam arada bin lira fark olmasına rağmen oyun performanslarını baktığımda yaklaşık 8 FPS fark gördüm. 8 FPS'e az demiyorum fakat bin liralık fark biraz fazla geldi. Ayrıca daha monitör de almam gerekecek.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.