8999 liraya GTX 1660S 12100F sistem alınır mı?

@kino hocam fiyatlarını aynı olarak düşünürsek, birisini seçmek gerekse hangisini seçmek daha mantıklı olur? 1660 Super'li sistemin kasasından emin olamadım. 2060'lı sistemin ise işlemcisi gerçekten kötüymüş. Performans kaybı da istemiyorum.

@kino hocam fiyatlarını aynı olarak düşünürsek, birisini seçmek gerekse hangisini seçmek daha mantıklı olur? 1660 Super'li sistemin kasasından emin olamadım. 2060'lı sistemin ise işlemcisi gerçekten kötüymüş. Performans kaybı da istemiyorum.
Şuan 12100F ve RTX 2060lı sistem tekrar stoklarda hocam. Bakabilirsiniz.

Şu an 12100F ve RTX 2060'lı sistem tekrar stoklarda hocam. Bakabilirsiniz.

Hocam arada bin lira fark olmasına rağmen oyun performanslarını baktığımda yaklaşık 8 FPS fark gördüm. 8 FPS'e az demiyorum fakat bin liralık fark biraz fazla geldi. Ayrıca daha monitör de almam gerekecek.

Hocam arada bin lira fark olmasına rağmen oyun performanslarını baktığımda yaklaşık 8 FPS fark gördüm. 8 FPS'e az demiyorum fakat bin liralık fark biraz fazla geldi. Ayrıca daha monitör de almam gerekecek.
Doğrudur hocam monitör alacağınızı bilmiyordum sadece RTX ve DLSS olduğu için biraz daha yeni nesil kart olduğu için önerdim.

@Wqxte monitör uzun yıllar kullanabileceğin bir alet 1K bütçeyi ondan kısmaya değmez. 1660 Super ile RTX 2060'ın ömürleri yakın olur 2060'ın en büyük artısı RT ve DLSS'ti bugüne kadar. RT kullanmayacağım diyorsun, DLSS yerine de FSR 2.0 var.

Bana kalırsa 1000 TL fark değer ama monitörden kısılacaksa değmez.

Sıfır ise alinabilir. Ancak yazın kampanyalar olacak gibi. 9k fiyata 2060-3050'li hatta belki 3060'lı cihazlar bile toplayabilirler YouTube'daki Teknoloji kanalları. Onları takip et derim. İlk arkadaşın attığı misal birkaç gün önce PC Hocası tarafından yapılmıştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı