Fyuhh
Hectopat
Araştırmalar yaptım, videolar izledim, karşılaştırmalar yaptım.
Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı? Drift problemi yaşatmayacak vs?
1000Hz 2.4GHz ile 5.5ms veriyor. Triggerlar ve joystickler hall effect sensörlü. Olduğunu öğrendim. (trigger ve joysticklerin hall effectli olduğundan tam emin değilim kendi sitesinde öyle yazıyor ama.)
Gamepad'in artıları ve eksileri neler bilen var ise beni aydınlatabilir mi?
Bir gamepadde üsttekiler dışında hangi özellikler olması gerekiyor?
29 Kasım indirimlerini bekleyeceğim indirime girerse alırım girmez ise Amazon'dan.
Gamepadler için muhafaza aksesuarları nelerdir?
Easy SMX X15 ile arasında gidip geliyorum.
Easysmx e mail attım ve X15'in bana kablolu modda 1000Hz olduğunu söylediler.
X20'yi mümkün olan en kısa sürede Temu platformunda satışa sunacağız, ancak fiyatı 30 $'ın altında kontrol edemiyoruz, belki promosyon sırasında 30 $'dan daha düşük olacaktır.
Easysmx ile tekrar konuştum ve bana" bu arada bir Türk acentesi ile çalışıyoruz, yakında easysmx X20'yi Türkiye'de yerel ve hızlı bir şekilde satın alabileceksiniz" dedi aşırı sevindim.
Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı? Drift problemi yaşatmayacak vs?
1000Hz 2.4GHz ile 5.5ms veriyor. Triggerlar ve joystickler hall effect sensörlü. Olduğunu öğrendim. (trigger ve joysticklerin hall effectli olduğundan tam emin değilim kendi sitesinde öyle yazıyor ama.)
Gamepad'in artıları ve eksileri neler bilen var ise beni aydınlatabilir mi?
Bir gamepadde üsttekiler dışında hangi özellikler olması gerekiyor?
29 Kasım indirimlerini bekleyeceğim indirime girerse alırım girmez ise Amazon'dan.
Gamepadler için muhafaza aksesuarları nelerdir?
Easy SMX X15 ile arasında gidip geliyorum.
Easysmx e mail attım ve X15'in bana kablolu modda 1000Hz olduğunu söylediler.
X20'yi mümkün olan en kısa sürede Temu platformunda satışa sunacağız, ancak fiyatı 30 $'ın altında kontrol edemiyoruz, belki promosyon sırasında 30 $'dan daha düşük olacaktır.
Easysmx ile tekrar konuştum ve bana" bu arada bir Türk acentesi ile çalışıyoruz, yakında easysmx X20'yi Türkiye'de yerel ve hızlı bir şekilde satın alabileceksiniz" dedi aşırı sevindim.