8BitDo 2C Ultimate almaya değer mi?

Fyuhh

Hectopat
Araştırmalar yaptım, videolar izledim, karşılaştırmalar yaptım.
Bu fiyata daha iyi alternatifler var mı? Drift problemi yaşatmayacak vs?

1000Hz 2.4GHz ile 5.5ms veriyor. Triggerlar ve joystickler hall effect sensörlü. Olduğunu öğrendim. (trigger ve joysticklerin hall effectli olduğundan tam emin değilim kendi sitesinde öyle yazıyor ama.)

Gamepad'in artıları ve eksileri neler bilen var ise beni aydınlatabilir mi?

Bir gamepadde üsttekiler dışında hangi özellikler olması gerekiyor?

29 Kasım indirimlerini bekleyeceğim indirime girerse alırım girmez ise Amazon'dan.

Gamepadler için muhafaza aksesuarları nelerdir?

Easy SMX X15 ile arasında gidip geliyorum.

Easysmx e mail attım ve X15'in bana kablolu modda 1000Hz olduğunu söylediler.

X20'yi mümkün olan en kısa sürede Temu platformunda satışa sunacağız, ancak fiyatı 30 $'ın altında kontrol edemiyoruz, belki promosyon sırasında 30 $'dan daha düşük olacaktır.

Easysmx ile tekrar konuştum ve bana" bu arada bir Türk acentesi ile çalışıyoruz, yakında easysmx X20'yi Türkiye'de yerel ve hızlı bir şekilde satın alabileceksiniz" dedi aşırı sevindim.

Ultimate 2C almaya kesinlikle değer fiyatını hak eden bir gamepad.
Ben de arada kaldım X15 ile 2C ile de X20 indirime girerse direkt X20 çekerim.
Bu videodaki 2C'nin latency değerleri doğru mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1000Hz 2.4GHz ile 5.5ms veriyor.
Attığım videoda 2.4Ghz 1.61 MS yazıyor ama ne kadar doğru bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Doğrudur bu gamepad'in gecikme süresinin çok iyi olduğunu duymuştum kendim de bir kaç ay içinde almayı planlıyorum şu an Ultimate C kullanıyorum. Çıktığından beri Tr'ye gelmesini bekliyordum malum gümrükten geçmiyordu fiyatı dolayısıyla Gizala getirmiş sonunda.

2cnnin ms değeri doğru bence başka kanalda 5.5 gördüm

X20 Türkiye'ye hangi firma üzerinden gelecek bilmiyorum ama hızlı gelir umarım ilk olarak X20 sonra 2C sonra X15 kesinlikle benim sıralamam.

Doğrudur bu gamepad'in gecikme süresinin çok iyi olduğunu duymuştum kendimde bir kaç ay içinde almayı planlıyorum şu an Ultimate C kullanıyorum. Çıktığından beri Tr'ye gelmesini bekliyordum malum gümrükten geçmiyordu fiyatı dolayısıyla Gizala getirmiş sonunda.
Gizala şu an morunu 1800'e satıyor AliExpress'te 43 dolara alabiliyorsun değer herhalde yurt içinde olmasına ekstra 300-350 TL.
X20 Türkiye'ye hangi firma üzerinden gelecek bilmiyorum ama hızlı gelir umarım ilk olarak X20 sonra 2C sonra X15 kesinlikle benim sıralamam.
Valla ben dayanamayacağım artık 29'unda X20 indirime girmezse 2C yapıştırır geçerim X20 iyi fiyattan gelirse 2C'yi abime veririm artık.

Gizala şu an morunu 1800'e satıyor AliExpress'te 43 dolara alabiliyorsun değer herhalde yurt içinde olmasına ekstra 300-350 TL.

AliExpress'te 2C 700 liraya gözüküyor bir araştırılması lazım daha ucuza geliyor.

Vallahi ben dayanamayacağım artık 29'unda X20 indirime girmezse 2C yapıştırır geçerim X20 iyi fiyattan gelirse 2C'yi abime veririm artık.

Benim param olsa aynı şekilde yaparım fakat gamepad parasını Aula'ya harcadım Aula daha yolda gelirse hemen kargolayıp parasını alıp satın almam lazım X20 ya da 2C'yi ama şu an çok farklı bir durumun içindeyim.

AliExpress'te 2C 700 liraya gözüküyor bir araştırılması lazım daha ucuza geliyor.
2C kablolular 16-17 dolara alınabiliyor da kablosuzu en düşük 20+3 dolar kargodan buldum daha ucuzunu bulursanız link atarsanız sevinirim vergi dahil 39-40 dolara gelecekse direkt yapıştırırım.
Benim param olsa aynı şekilde yaparım fakat gamepad parasını Aula'ya harcadım Aula daha yolda gelirse hemen kargolayıp parasını alıp satın almam lazım X20 ya da 2C'yi ama şu an çok farklı bir durumun içindeyim.
Valla ben de çok arada kaldım X20 stoğu geldiğinde kartta para yoktu iade bekliyordum stok bitti 1 gün sonra iade param geldi :D.

2C kablolular 16-17 dolara alınabiliyor da kablosuzu en düşük 20+3 dolar kargodan buldum daha ucuzunu bulursanız link atarsanız sevinirim vergi dahil 39-40 dolara gelecekse direkt yapıştırırım.

Vallahi ben de çok arada kaldım X20 stoku geldiğinde kartta para yoktu iade bekliyordum stok bitti 1 gün sonra iade param geldi :D.

Ben hiç yetişemedim. X20ye easysmxe mail attım işte. Onlarda Türkiye'de bir yerde satılacak vsvs dedide ne zaman işte.

AliExpress linkini bende bilmiyor gördüm sadece.

Dün gece siyah X15 aldım vergi dahil 1000'e geldi kendime de birazdan Amazon'dan 2bitdo 2C alacağım 1800 TL ama en azından 2 yıl garantili.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı