krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #1 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G BaÄlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için BasitleÅtirilmiÅ Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Verdigim linkteki gamepadi almayı dusunuyorum alınır mı? (PC'de kullanacağım)
8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G BaÄlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için BasitleÅtirilmiÅ Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Verdigim linkteki gamepadi almayı dusunuyorum alınır mı? (PC'de kullanacağım)
Erdym Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #2 krekeas dedi: 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G BaÄlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için BasitleÅtirilmiÅ Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Verdigim linkteki gamepadi almayı dusunuyorum alınır mı? (PC'de kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Alınır bu fiyat bandında en mantıklısı hatta.
krekeas dedi: 8BitDo-Ultimate 2C Gamepad Kablosuz 2.4G BaÄlantısı Ultimate Serisi PC, Windows 10, 11 için BasitleÅtirilmiÅ Sürüm, Steam PC - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Verdigim linkteki gamepadi almayı dusunuyorum alınır mı? (PC'de kullanacağım) Genişletmek için tıkla... Alınır bu fiyat bandında en mantıklısı hatta.
Spydea Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 973 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer C:/World/Europe/Turkey/Istanbul/Buyukcekmece Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #3 Alınır.
emrglby Decapat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 288 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Temmuz 2024 #4 Bende alacagim da 783TL olanini almak daha mi mantikli?
krekeas Decapat Katılım 5 Şubat 2023 Mesajlar 633 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Temmuz 2024 #5 Sadece analoglar icin kilif veriyor. Ben gereksiz buldugum icin 30TL ekstra verrmek istemiyorum hem cirkin duruyor bence.
Sadece analoglar icin kilif veriyor. Ben gereksiz buldugum icin 30TL ekstra verrmek istemiyorum hem cirkin duruyor bence.