T termalmesirmacunu Femtopat Katılım 27 Mart 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2024 #1 Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor.
Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor.
K Kaan Diktaş Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 14 Kasım 2022 Mesajlar 13.614 Çözümler 31 Yer İstanbul 11 Nisan 2024 #2 termalmesirmacunu dedi: Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre değişir. Ultimate Bluetooth artılarını 9.nesile göre saydım size zaten. Ultimate C artıları direk kablosuz olması diyebiliriz. O fiyata kablosuz gamepad yok. GC20 ile aynı fiyatta zaten. GC20 göre daha iyi bir model.
termalmesirmacunu dedi: Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... Bütçeye göre değişir. Ultimate Bluetooth artılarını 9.nesile göre saydım size zaten. Ultimate C artıları direk kablosuz olması diyebiliriz. O fiyata kablosuz gamepad yok. GC20 ile aynı fiyatta zaten. GC20 göre daha iyi bir model.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 11 Nisan 2024 #3 termalmesirmacunu dedi: Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... 8bitdo ultimate C malzeme kalitesi iyi kablosuz özelliği var. 1400TL civarına o kalitede başka gamepad yok. MSI GC30 V2 kalitesinde ama çok daha ucuz
termalmesirmacunu dedi: Ben de gamepad bakıyorum, bu sitede çok sık 8BitDo önerisi görüyorum artıları nedir? Mesela MSI da iyi duruyor. Genişletmek için tıkla... 8bitdo ultimate C malzeme kalitesi iyi kablosuz özelliği var. 1400TL civarına o kalitede başka gamepad yok. MSI GC30 V2 kalitesinde ama çok daha ucuz