8BitDo hangisi daha iyi?

Yer
İstanbul, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB
Meslek
Freelance Grafik Tasarımcı
Şu iki ürün arasındaki farkı tam anlamadım, ikisi de Bluetooth, iOS/Android destekli, arka tuşları var, hall joystick var, charging dock var anladığım kadarıyla. Farkları nedir ve Windows PC de oynamak için hangisi daha mantıklı olur? %99 PC için kullanacağım. Normalde Xbox 9.nesil düşünüyordum fakat bunlar çok daha iyi duruyor özellik ve F/P bakımından. Tek çekincem garanti ve servis olabilir.

Hocam, bunlar Nintendo düzenli versiyon. AliExpress'den Xbox düzenli olup hall effect olan versiyonunu alın.

Gulikit olanında sorun yaşayan herkes butonlarda yaşamış. Herkes ya illa gıcırdamaya başladı, ya da bozuldu tuşlar demiş. Yorumları iç açıcı değil.

Ayrıca parmağının tam denk geldiği yerlere pedal koymuşlar, pedal gerekmeyen oyunlarda eli rahatsız etmez mi bu?

Ürünün tuşları tak çıkar eğer ilk başta değiştirme esnasında tam oturtmadıysa gıcırdama olabilir ama zaten 2 çift tuş takımı ile geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca amazon olduğu için arzalı olursa iade edebiliyosunuz çok rahat. Bende 2 tane var KK3 Max ikiside taş gibi bu beyaz olanı aldığım gün elimden düşürdüm 2.5 metre uçup 3 defa sekmişti elimden tutucam diye.

Tuşların mekanik olması çok hoş.

Bildirim gelmemiş sürekli kontrol ediyordum. Teşekkürler öneri için. Aliexpressten hiç alışveriş yapmadım, bir garanti servis durumunda nasıl yardımcı oluyorlar? Örneğin 1 sene sonra bi sıkıntı oldu değişim olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…