3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 6 Temmuz 2024 #11 Fallegan dedi: Bildirim gelmemiş sürekli kontrol ediyordum. Teşekkürler öneri için. Aliexpressten hiç alışveriş yapmadım, bir garanti servis durumunda nasıl yardımcı oluyorlar? Örneğin 1 sene sonra bi sıkıntı oldu değişim olur mu? Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıyorlar genellikle. Ki düzgün kullandığın sürece sorun çıkartmaz bu kol.
Fallegan dedi: Bildirim gelmemiş sürekli kontrol ediyordum. Teşekkürler öneri için. Aliexpressten hiç alışveriş yapmadım, bir garanti servis durumunda nasıl yardımcı oluyorlar? Örneğin 1 sene sonra bi sıkıntı oldu değişim olur mu? Genişletmek için tıkla... Para iadesi yapıyorlar genellikle. Ki düzgün kullandığın sürece sorun çıkartmaz bu kol.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 6 Temmuz 2024 #12 DMN dedi: Amazon.com.tr Gamepad wireless gaming controller machen ike g5 pro elite halle trigger joystick mecha taktile tasten für switch pc android ios - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bu da bi hoşuma gitmedi değil. Şık duruyor, tuş takımı olması da iyiymiş. Şarj durumu nasıl? 8bitdo istasyondan type c ile doluyor diye biliyorum. 382019 dedi: Para iadesi yapıyorlar genellikle. Ki düzgün kullandığın sürece sorun çıkartmaz bu kol. Genişletmek için tıkla... Bluetooth da mevcut değil mi bunda? Hem dongle hem bluetooth
DMN dedi: Amazon.com.tr Gamepad wireless gaming controller machen ike g5 pro elite halle trigger joystick mecha taktile tasten für switch pc android ios - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com tr.aliexpress.com Genişletmek için tıkla... Bu da bi hoşuma gitmedi değil. Şık duruyor, tuş takımı olması da iyiymiş. Şarj durumu nasıl? 8bitdo istasyondan type c ile doluyor diye biliyorum. 382019 dedi: Para iadesi yapıyorlar genellikle. Ki düzgün kullandığın sürece sorun çıkartmaz bu kol. Genişletmek için tıkla... Bluetooth da mevcut değil mi bunda? Hem dongle hem bluetooth
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 6 Temmuz 2024 #13 Fallegan dedi: Bu da bi hoşuma gitmedi değil. Şık duruyor, tuş takımı olması da iyiymiş. Şarj durumu nasıl? 8bitdo istasyondan type c ile doluyor diye biliyorum. Bluetooth da mevcut değil mi bunda? Hem dongle hem bluetooth Genişletmek için tıkla... Evet, ikisini de destekliyor.
Fallegan dedi: Bu da bi hoşuma gitmedi değil. Şık duruyor, tuş takımı olması da iyiymiş. Şarj durumu nasıl? 8bitdo istasyondan type c ile doluyor diye biliyorum. Bluetooth da mevcut değil mi bunda? Hem dongle hem bluetooth Genişletmek için tıkla... Evet, ikisini de destekliyor.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 6 Temmuz 2024 #14 2400 TL diyor hocam doğru mu? 759 TL vergi.
3 382019 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 13.443 Makaleler 13 Çözümler 123 6 Temmuz 2024 #15 Fallegan dedi: 2400 TL diyor hocam doğru mu? 759 TL vergi. Genişletmek için tıkla... Çok fazla diyor. Yeni hesap ile mi bakıyorsunuz? 8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Cap olanı alın, ekstra tuş koruma başlığı yollanıyor.
Fallegan dedi: 2400 TL diyor hocam doğru mu? 759 TL vergi. Genişletmek için tıkla... Çok fazla diyor. Yeni hesap ile mi bakıyorsunuz? 8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Cap olanı alın, ekstra tuş koruma başlığı yollanıyor.
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.594 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 6 Temmuz 2024 #16 382019 dedi: Çok fazla diyor. Yeni hesap ile mi bakıyorsunuz? 8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Cap olanı alın, ekstra tuş koruma başlığı yollanıyor. Genişletmek için tıkla... 2k ya geliyor hocam, 800 vergi fazla geldi. Hesabım yeni evet hiç alışveriş yapmadım.
382019 dedi: Çok fazla diyor. Yeni hesap ile mi bakıyorsunuz? 8BitDo - PC, Windows 10, 11, Steam Deckì© ì¶©ì ëí¬ê° í¬í¨ë ìµê³ ì 무ì 2.4G ê²ì´ë° í í¨ê³¼ ì¡°ì´ì¤í± 컨í¸ë¡¤ë¬ - AliExpress 44 Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com a.aliexpress.com Cap olanı alın, ekstra tuş koruma başlığı yollanıyor. Genişletmek için tıkla... 2k ya geliyor hocam, 800 vergi fazla geldi. Hesabım yeni evet hiç alışveriş yapmadım.