Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ürünü detaylı araştırdım bunda Hall effect yokmuş almaktan vazgeçtim o yüzden. Evet ürünüz dediğiniz gibi 1000 liraya satılıyor sarı sitede Amazon da sıfırı 1600 TL 2100 veya 2500 TL verip ürünün sıfırın almayı düşünüyorum ya da Hall effect olan gamepadlerini yine 2. el bakacağım.
gizala Kablosuz Oyun Kontrolcüsü Gamepad Hall Effect Triggers Joystick Game Controller Switch 2 / Switch/PC/Steam/Android/IOS (Beyaz) : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
8BitDo Ultimate 2C Wireless Controller for Windows PC and Android, with 1000 Hz Polling Rate, Hall Effect Joysticks and Triggers, and Remappable L4/R4 Bumpers (Purple) : Amazon.com.tr
www.amazon.com.tr
İki ürün arasında güzel bir fiyat farkı var ürünler de özellikleri açısından yakın sanırım ikisinden birini almayı düşünüyorum hangisini önerirsiniz? Ve neden.