- Makaleler
- 1
Merhaba hangi ürünü tercih ettiniz ve memnun musunuz?
Teşekkürler dönüşünüz için, bende 2 üründen birini tercih etmeyi düşünüyorum, şuan fiyatları birbirine çok yakın çok bilgiye erişemedim Hall effect hangi versiyonda var acaba tam tespit edemedim.Pro versiyonunu aldım. Şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. SSS tier dedikleri doğruymuş.
Teşekkürler dönüşünüz için, bende 2 üründen birini tercih etmeyi düşünüyorum, şu an fiyatları birbirine çok yakın çok bilgiye erişemedim hall effect hangi versiyonda var acaba tam tespit edemedim.
Teşekkürler cevabınız için, siz nereden almıştınız acaba, pro versiyonu şuan TR de stoklu bulamıyorum. Yurtdışı amazondan almayı planlıyorum ancak garanti durumu ne olur bilemedim. Gizala sadece kendi sattığı ürünlere garanti veriyor.Pro versiyonunda olması gerekiyordu. Benim kullandığım versiyonda var.
Teşekkürler cevabınız için, siz nereden almıştınız acaba, Pro versiyonu şu an TR de stoklu bulamıyorum. Yurt dışı Amazon'dan almayı planlıyorum ancak garanti durumu ne olur bilemedim. Gizala sadece kendi sattığı ürünlere garanti veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.