8BitDo Retro Mekanik Klavye nasildir?

Amazon.ae Bunu almayi dusunuyorum. Tipi hosuma gitti ancak bariz bir eksisi varsa almayayim.
Her şeyden önce gümrükten geçmez ki bu, fiyatı yeni gelen sınırı hayli hayli aşıyor.
Edit; Sanırım Dubai'de yaşıyormuşsun, gümrük konusu rafa kalkabilir.
8BitDo'yu kontrollerinin piyasadaki üst/orta kalite ürünlere göre F/P olmasından biliyoruz, satıcı da 8BitDo ve Amazon üzerinden alıyorsun, ürünün kendisinde seni etkileyen bir sıkıntı yaşarsan iade konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
Özelliklere ve yorumlara baktığımda bariz bir eksi göremedim.

Son düzenleme:
Amazon.ae Bunu almayi dusunuyorum. Tipi hosuma gitti ancak bariz bir eksisi varsa almayayim.
QWERT kısmı hiç atmosfere uymuyor. Geri kalan kısmı güzel ama büyük bölümü QWERT kısmı olduğu için kötü bir tasarımı var yani.

Amazon üzerinden alıyorsun, ürünün kendisinde seni etkileyen bir sıkıntı yaşarsan iade konusunda sıkıntı çekeceğini sanmıyorum.
Amazon Germany attigim linkteki satici ama oradan almayi planlamiyorum. Ekstra 100 dirhem teslimat ucreti odeyesim yada 6 Aralik'a kadar bekleyesim yok klavye icin. 330 dirheme satan bir magaza varmis. Oradan alacagim muhtemelen. Magaza biraz problemli duruyor ama umarim problem cikmaz.

Klavye dedigim gibi tip olarak hosuma gitti. Ofisteki igrenc klavye yerine bunu kullanmayi planliyorum. Mac'le calisiyor mu acaba ona bir bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…