Merhaba, 2 gün önce Gizala adlı firmanın Amazon'da satmış olduğu Ultimate 2C ürününü aldım. Elime geçeli daha yarım saat oldu olmadı. Deadzone testi yapayım dedim fakat bu işlerden pek anlamam. Sonuç alttaki gibi çıktı biraz forumda gezinince de yüksek olduğunu fark ettim. Yeni alınan bir kola göre yüksek mi yoksa normal değer mi bunlar?
Zero deadzone modu vardı sanırım 8BitDo'nun bu modellerinde. Ayrıca deadzone u kare şeklinde bu yüzden yüksek gibi gözüküyor. İstiyorsanız yavas ve küçük hareketlerle yuvarlak çizmeye çalısıp deadzone hesaplayabilirsiniz.
Gamepad i dongle ile mi kullanıyorsunuz. Değerler iyi zaten 8BitDo Ultimate 2C gayet kaliiteli bir gamepad sizin küçük hareketlerinize iyi tepki veriyorsa sıkıntı yoktur. İstiyorsanız Zero deadzone modunu açabilirsiniz dediğim gibi.
Gamepad i dongle ile mi kullanıyorsunuz. Değerler iyi zaten 8BitDo Ultimate 2C gayet kaliiteli bir gamepad siziz küçük hareketlerinize iyi tepki veriyorsa sıkıntı yoktur. İstiyorsanız Zero deadzone modunu açabilirsiniz dediğim gibi.