yaruta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #1 Şu an F310 kullanıyorum ve en geç 1 saate elimi ağrıtıyor. Başlıktaki gamepadi bir süredir kullanan arkadaşlar ergono misinden memnun mu?
Şu an F310 kullanıyorum ve en geç 1 saate elimi ağrıtıyor. Başlıktaki gamepadi bir süredir kullanan arkadaşlar ergono misinden memnun mu?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #2 Ben mavisini kullaniyorum. Cok rahat.
yaruta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #3 Andreas Rönnberg dedi: Ben mavisini kullaniyorum. Cok rahat. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Peki malzeme kalitesi açısından nasıl sizce ? Uzun ömürlü diyebilir misiniz ?
Andreas Rönnberg dedi: Ben mavisini kullaniyorum. Cok rahat. Genişletmek için tıkla... Yanıt için teşekkürler. Peki malzeme kalitesi açısından nasıl sizce ? Uzun ömürlü diyebilir misiniz ?
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #4 yaruta dedi: Yanıt için teşekkürler. Peki malzeme kalitesi açısından nasıl sizce ? Uzun ömürlü diyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Malzeme kalitesi Xbox'dan kotu. Fakat fiyatina ve tak calistir sistemine gore iyi. Hic ek ayara ihtiyac duymuyor.
yaruta dedi: Yanıt için teşekkürler. Peki malzeme kalitesi açısından nasıl sizce ? Uzun ömürlü diyebilir misiniz ? Genişletmek için tıkla... Rica ederim. Malzeme kalitesi Xbox'dan kotu. Fakat fiyatina ve tak calistir sistemine gore iyi. Hic ek ayara ihtiyac duymuyor.
yaruta Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #5 Andreas Rönnberg dedi: Rica ederim. Malzeme kalitesi Xbox'dan kotu. Fakat fiyatina ve tak calistir sistemine gore iyi. Hic ek ayara ihtiyac duymuyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun tekrardan, büyük ihtimal sipariş geçerim yarın öbür gün o halde.
Andreas Rönnberg dedi: Rica ederim. Malzeme kalitesi Xbox'dan kotu. Fakat fiyatina ve tak calistir sistemine gore iyi. Hic ek ayara ihtiyac duymuyor. Genişletmek için tıkla... Sağolun tekrardan, büyük ihtimal sipariş geçerim yarın öbür gün o halde.
Andreas Rönnberg Centipat Katılım 22 Ocak 2025 Mesajlar 3.501 Makaleler 5 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2025 #6 yaruta dedi: Sağolun tekrardan, büyük ihtimal sipariş geçerim yarın öbür gün o halde. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun simdiden.
yaruta dedi: Sağolun tekrardan, büyük ihtimal sipariş geçerim yarın öbür gün o halde. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun simdiden.