8BitDo Ultimate 2C gamepad alınır mı?

Bütçe
2000
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ornek olarak bunu gosterebilirim hocam. Ek olarak yttr kanallari da inceleme yapiyor onlari da soylemek isterim. Sizin net bir sekilde konusmaniz bir tik icimi acmis olsa da 2 bin TL az bir miktar degil yani en azindan benim acimdan hocam.

@cmsngrtkn, bildiğim kadarıyla trigger tuşlarında çok çok az bir ölü bölge vardı ama rahatsız etmiyordu. 8BitDo oyun kolunda da o tuşlarda ölü bölge var. Yine de söyleyeyim, hissettirmiyor. Net bütçeniz bu civardaysa BBW Gale Hall bakmanız iyi olur.

Bütçeniz net 2000 TL mi hocam? Whatgeek aracılığı ile GameSir Cyclone 2 bakabilirsiniz. WGR kodu ile 61 dolara denk geliyor. (Yaklaşık 2500 TL) Eğer olurda alırsanız satın aldıktan sonra Türkiye'ye yolladıklarını ve 27 euro sınırı hatırlatırsanız yardımcı oluyorlar. 2 aydır kullanıyorum ve neredeyse dokunsam algılıyor. Koldan memnunum. (Reklam değil, öneridir. Türkiye'de çok pahalı.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ornek olarak bunu gosterebilirim hocam. Ek olarak yttr kanallari da inceleme yapiyor onlari da soylemek isterim. Sizin net bir sekilde konusmaniz bir tik icimi acmis olsa da 2 bin TL az bir miktar degil yani en azindan benim acimdan hocam.

Tabii 2 bin TL az bir miktar değil hocam. Ama bu gibi deadzonelar hissedilecek deadzonelar değil. Bu bütçedeki gamepadlerde normal.

Tabii 2 bin TL az bir miktar değil hocam. Ama bu gibi deadzonelar hissedilecek deadzonelar değil. Bu bütçedeki gamepadlerde normal.

@cmsngrtkn, bildiğim kadarıyla trigger tuşlarında çok çok az bir ölü bölge vardı ama rahatsız etmiyordu. 8BitDo oyun kolunda da o tuşlarda ölü bölge var. Yine de söyleyeyim, hissettirmiyor. Net bütçeniz bu civardaysa bbw Gale Hall bakmanız iyi olur.

Bütçeniz net 2000 TL mi hocam? Whatgeek aracılığı ile GameSir Cyclone 2 bakabilirsiniz. Wgr kodu ile 61 dolara denk geliyor. (yaklaşık 2500 TL) eğer olurda alırsanız satın aldıktan sonra Türkiye'ye yolladıklarını ve 27 euro sınırı hatırlatırsanız yardımcı oluyorlar. 2 aydır kullanıyorum ve neredeyse dokunsam algılıyor. Koldan memnunum. (reklam değil, öneridir. Türkiye'de çok pahalı.)

Hocam yurt dışı alim yapmak pek istemiyorum, bbw Gale Hall tercih ve oneri olarak birinci sirada bu gamepad yer aliyor. Ek olarak bir oneri daha istiyorum. bbw Gale Hall mi yoksa Fantech shooter III mu alayim. Her turlu oyunu oynayacagim.

Hocam yurt dışı alim yapmak pek istemiyorum, bbw Gale Hall tercih ve oneri olarak birinci sirada bu gamepad yer aliyor. Ek olarak bir oneri daha istiyorum. bbw Gale Hall mi yoksa Fantech shooter III mu alayim. Her turlu oyunu oynayacagim.

Bbw Gale Hall daha iyi diye biliyorum. Ama görünüşünü sevdiğini de alabilirsin, abartılacak fark yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı