8BitDo Ultimate 2C vs GameSir Cyclone 2

Buki01

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, EA FC 26'yı PC'de neredeyse her gün oynuyorum. 8BitDo Ultimate 2C ile GameSir Cyclone 2 arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım?

GameSir Cyclone 2 fersah fersah daha üstün bir kol.

Önceki konudan hatırlarsınız belki bu konuda bilgim yok yapay zekaya sordugumda iki kolu da kafa kafaya gösteriyor hatta 8BitDo modelini önerdi o yüzden kafam karıştırdı.

Önceki konudan hatırlarsınız belki bu konuda bilgim yok yapay zekaya sordugumda iki kolu da kafa kafaya gösteriyor hatta 8BitDo modelini önerdi o yüzden kafam karıştırdı.

İnternette eski datalara bakıldığında çok fazla önerildiğinden önermiştir yapay zeka bu tarz konularda danışmayın yapay zekalara Cyclone 2 tokatlar.

Yapay zeka bilmiyor pek, internete bakıyor yorumlara bakıyor ona göre karar veriyor. Halüsinasyon görme ihtimali çok fazla PC parçalarında vs. Cyclone 2 üst gömlek bir cihaz. @Katipke @Diavelin daha iyi anlatırlar.

Yapay zeka bilmiyor pek, internete bakıyor yorumlara bakıyor ona göre karar veriyor. Halüsinasyon görme ihtimali çok fazla PC parçalarında vs. Cyclone 2 üst gömlek bir cihaz. @Katipke @Diavelin daha iyi anlatırlar.

Anladım hocam etiketliğiniz kişilerden de müsait olduklarında yazdıklarında bakarım bilgilenmek isterim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…