Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.204 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 13 Ocak 2025 #1 Şu an ikisine de bütçem yetiyor. Ama kararsız kaldım, 8BitDo övüldüğü kadar iyiyse onu alacağım. Çünkü aralarında 1000 TL fark var.
Şu an ikisine de bütçem yetiyor. Ama kararsız kaldım, 8BitDo övüldüğü kadar iyiyse onu alacağım. Çünkü aralarında 1000 TL fark var.
wenomechainsama Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.314 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 Captain Levi dedi: Şu an ikisine de bütçem yetiyor. Ama kararsız kaldım, 8BitDo övüldüğü kadar iyiyse onu alacağım. Çünkü aralarında 1000 TL fark var. Genişletmek için tıkla... Çok arada bir oynuyorsan gerek yazılım/malzeme kalitesi/hissiyet'ten ben Xbox derim ama ben günde 4-5-6 saatleri deviririm dersen her türlü 2C hall effect vs. ömrü uzun. Tabii Xbox'ın garanti imkanları vs. de var 8BitDo'nun yok (diye biliyorum)
Captain Levi dedi: Şu an ikisine de bütçem yetiyor. Ama kararsız kaldım, 8BitDo övüldüğü kadar iyiyse onu alacağım. Çünkü aralarında 1000 TL fark var. Genişletmek için tıkla... Çok arada bir oynuyorsan gerek yazılım/malzeme kalitesi/hissiyet'ten ben Xbox derim ama ben günde 4-5-6 saatleri deviririm dersen her türlü 2C hall effect vs. ömrü uzun. Tabii Xbox'ın garanti imkanları vs. de var 8BitDo'nun yok (diye biliyorum)