-Bir sorun oluştuğu için Deadzone Testini ve fotoğrafları yükleyemedim. Daha sonra tekrar deneyeceğim.-
Merhaba değerli sosyal üyeleri, bugün yaklaşık bir kaç gündür kullanmış olduğum 8BitDo markasına ait Ultimate2C Gamepad serisinin kablolu modelini inceleyeceğim.
Kolda dahili olarak Turbo modu var. Şu aşamada Tuş Atamaları Ultimate software tarafından desteklenmediği için Turbo modunu ve Atamaları kol üzerinden yapıyorsunuz.
Kolu ilk kez Android cihazlara bağlarken B, Windows'da ise X tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.
Analogların sapı metal (Aşınmayı önlemek için) ancak kaplaması Kauçuk.
Trigger ile Bumper tuşları arasında R4 ve L4 adında iki farklı tuş (Makro) mevcut. Kullanabilmek için atama yapmalısınız.
1000Hz yoklama oranı. (Ben bir etkisini hissetmedim)
Ağırlık: 200Gr. Boyutlar: 145.81 - 103.57- 62.29mm
Merhaba değerli sosyal üyeleri, bugün yaklaşık bir kaç gündür kullanmış olduğum 8BitDo markasına ait Ultimate2C Gamepad serisinin kablolu modelini inceleyeceğim.
Kutu İçeriği
Ürünün kutu içeriğinde: Ürünün kendisi, Yaklaşık 2Metre uzunluğundaki Type A-Type C kablo ve 8 farklı dilde basılmış Hızlı başlangıç kılavuzu çıkıyor. Benim aldığım satıcı ekstra olarak Joystick kılıfı gönderdi.Yapı Kalitesi
Ürün kaliteli ve elinize aldığınızda o hissiyatı vermeyi başarıyor. Ürünün herhangi bir yerinde esneme yok. Ön yüz tuşları Yumuşak sertlikte Membran, Dpad Yumuşak değil, tıklanabilir cinsten. Analoglar yumuşak ve Hall Effect özellikli. Üreticiye göre Hall Effect Analoglar sayesinde Aşınma olmayacak ve Drift problemi ortadan kalkacak. Bumper tuşları (L2,R2) ve ekstra L4, R4 tuşlarıda Dpad gibi tıklanır şekilde. Analoglar gibi Trigger tuşlarıda Hall Effect özelliğine sahip.Tuş Ataması
Not: Dpad, -,+ ve Home düğmesi desteklenmiyor.Kolda dahili olarak Turbo modu var. Şu aşamada Tuş Atamaları Ultimate software tarafından desteklenmediği için Turbo modunu ve Atamaları kol üzerinden yapıyorsunuz.
- Turbo modunu açmak için Atama yapmak istediğiniz tuşa ve daha sonra yıldız tuşuna basın. 2. Led ışığı yanıp sönmeye başlayacaktır. Turbo modunu devamlı aktif yapmak için Yıldız tuşuna iki kez basın.
- Ekstra tuşlara atama yapmak için L4 veya R4 tuşuna, ardından atama yapmak istediğiniz tuşa basılı tutun. Bu esnada Kol üzerindeki kare tuşuna basın. Atamayı silmek için işlemi tekrarlayın.
Özellikler
Kolda iki farklı Titreşim motoru mevcut. Bunlardan birisi güçlü diğeri ise hızlı titreşiyor.Kolu ilk kez Android cihazlara bağlarken B, Windows'da ise X tuşuna basılı tutmanız gerekiyor.
Analogların sapı metal (Aşınmayı önlemek için) ancak kaplaması Kauçuk.
Trigger ile Bumper tuşları arasında R4 ve L4 adında iki farklı tuş (Makro) mevcut. Kullanabilmek için atama yapmalısınız.
1000Hz yoklama oranı. (Ben bir etkisini hissetmedim)
Ağırlık: 200Gr. Boyutlar: 145.81 - 103.57- 62.29mm
Sonuç
Kol şu anda 700 - 800 Tl gibi bir fiyata satılıyor ve ben bu fiyatı sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. Eğer bu fiyat bandında kablosuz bir kol bakıyorsanız EasySMX X05 ve GameSir Nova Lite modellerine bakmanızı öneririm. Ben kişisel olarak koldan oldukça memnun kaldım. Eğer bir sorunuz varsa yorumlarda belirtmeyi unutmayın!Artılar+:
- F/P oranı
- Yapı kalitesi güzel
- Hall Effect hassas ve dayanıklı analoglar
- Kaliteli ve tok bir titreşim
- Makro tuşları (R4,L4)
- Hissiyatı güzel bir DPad
Eksiler-:
- Triggerların mesafesi biraz düşük
- Yazılım desteği yok
- X,Y,A,B tuşlarının baskısı biraz çirkin.
Kutu içeriği
Pütürlü Grip
Birkaç makro çekimi
Omuz tuşları
Alt kısım
Ekstra
Triggerlar
Analoglar
Sahte DS3 Trigger
Sahte DS3 Analog
8BitDo
Sahte DS3