Çözüldü 8Bitdo Ultimate 2NC PS5 ile kullanılabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Hari Seldon

Hectopat
Daha fazla  
8Bitdo Ultimate 2NC almak istiyorum, iyi bir cihaz gibi duruyor. Lakin seneye belli olmamakla beraber PS5 alasım var. Bu iki cihaz eşleşme yapıyor mu? Başka bir cihaz mı almayalım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Üstünde PS logosu olan kollara bakmanız lazım bu kol bağlanmaz. Üstünde PS logosu olanların da hepsi PS5 uyumlu olmuyor PS4 uyumu da olabilir. PS5 kesinse DualSense daha mantıklı olabilir onda da PC ile uyumu sorunlu. Zaten PS5 içinde kol geleceğinden PC için alabilirsiniz 8BitDo Ultimate 2C.

Son düzenleyen: Moderatör:

Anladım çok teşekkürler. İkinci kol olarak da kullanırım diye düşünmüştüm.

Hocam çok pahalı PS5 3rd party controllerlar ucuz bir adaptör var mı 8BitDo Ultimate 2C'yi PS5 de çalıştıracak? DualSense'de kullanmak istemiyorum PC'de daha çok PC'deyim sadece Fortnite için PS5'e geçiyorum

Hocam çok pahalı PS5 3rd party controllerlar ucuz bir adaptör var mı 8BitDo Ultimate 2C'yi PS5 de çalıştıracak? DualSense'de kullanmak istemiyorum PC'de daha çok PC'deyim sadece Fortnite için PS5'e geçiyorum
Ps5 için adapter yok malesef. Olanlar da ps4 kolu gibi gösterip eski oyunları oynatıyor sadece ps4 oyunlarını. O yüzden ps5 için lisanslı kollar gerekli.

Ps5 için adapter yok malesef. Olanlar da ps4 kolu gibi gösterip eski oyunları oynatıyor sadece ps4 oyunlarını. O yüzden ps5 için lisanslı kollar gerekli.
sizce bir tamircide stick drift tamir ettirsem ne kadar götürür? 1 ay lazım şuan gamepad alamıyorum

Stick drift tamir ettirnek için Hall effect stick taktıraanız seneler boyu götürür butonlar bozulana kadar.

Onu yapanlar var mı? Evde yapabiliyor muyum DualSense? Yapılırsa mükemmel bir şey ya AliExpress'de vardır diye tahmin ediyorum. Ne diye geçiyor?

Onu yapanlar var mı? Evde yapabiliyor muyum DualSense? Yapılırsa mükemmel bir şey ya AliExpress'de vardır diye tahmin ediyorum. Ne diye geçiyor?
Evde yapmak için lehim olması gerekiyor. Aliexpress'te Hall effect sensör yazarak bulabilirsiniz. Yüksek ihtimalle şehrinizdeki kol tamircilerinde de bulunuyordur zaten. Çok pahalı olmaması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…