ateseren11
Hectopat
Evet, eski konularda benim de dikkatimi çekti. Fakat şu an Amazon'dan almaya kalksam (yurtdışı) 3.000 TL'ye yakın ödemem gerekiyor hem de 2 hafta sonra elime ulaşıyor. En mantıklısı Gizala'dan almak diye düşünüyorum. Çok fazla beklemek istemiyorum, bir kaç gün daha beklerim en fazla daha sonra alırım.Yalnız bu model son birkaç aydır gümrük dahil 2200 TL'ye alınabiliyordu acil değilse bence biraz takip edin belki düşer. Tabi tercih sizin.
Logitech F710 kullanıyorum, parmaklarıma kramplar girmeye başlıyor. Ayrıca tuş hissiyattı olarak ve kalite olarak çok alt segment gibi geliyor artık bana.İkisi arasında kalıp Xbox 9. nesil tercih ettim. Sebebi de tamamen TR garantili olması oldu. Ergonomik olarak bence bu iki kol rakiplerinin çok önünde. Uzun kullanımda daha rahatlar.
Hocam peki sizce Logitech F710'den sonra seviye atlamış gibi hissettirir mi? Ergonomik olarak hiç iyi hissettirmiyor F710.
Belirtmekte fayda bulduğum tek şey tuş kombinasyonu, nintendo switche göre uyarlandığından tuş yerleri farklı buna alışmamız gerekebilir, aynı ürünün xbox tuşlarıyla yapılanı var bide lisanslı olarak fakat o Ultimate Bluetooth ile aynı mı bilmiyorum.Evet, eski konularda benim de dikkatimi çekti. Fakat şu an Amazon'dan almaya kalksam (yurtdışı) 3.000 TL'ye yakın ödemem gerekiyor hem de 2 hafta sonra elime ulaşıyor. En mantıklısı Gizala'dan almak diye düşünüyorum. Çok fazla beklemek istemiyorum, bir kaç gün daha beklerim en fazla daha sonra alırım.
Hocam siz nereden aldınız?Rakiplerinden çok daha iyi bir kol DualSense ve Xbox 9.nesilden uygun olup daha iyi olması da ayrı güzel.
Burada şunu sormak istiyorum. Tuşların işlevleri aynı sadece harfleri mi farklı yazılmış? Yoksa ateş etme tuşunun X olduğu bir oyunda parmağımı yukarıdaki tuşa mı, sol tarafta bulunan tuşa mı basıcam?Belirtmekte fayda bulduğum tek şey tuş kombinasyonu, nintendo switche göre uyarlandığından tuş yerleri farklı buna alışmamız gerekebilir, aynı ürünün xbox tuşlarıyla yapılanı var bide lisanslı olarak fakat o Ultimate Bluetooth ile aynı mı bilmiyorum.
F710'dan sonra size iki kol da inanılmaz konforlu gelecektir zaten. Bu arada bu fiyattan almayın. Ara ara amazon'da çok daha uygun fiyata denk geliyor. Ben 20 gün önce iki kolu da 1800 civarına görmüştüm. TR garantisi için xbox'ı 2000 tl civarına almıştım.Evet, eski konularda benim de dikkatimi çekti. Fakat şu an Amazon'dan almaya kalksam (yurtdışı) 3.000 TL'ye yakın ödemem gerekiyor hem de 2 hafta sonra elime ulaşıyor. En mantıklısı Gizala'dan almak diye düşünüyorum. Çok fazla beklemek istemiyorum, bir kaç gün daha beklerim en fazla daha sonra alırım.
Logitech F710 kullanıyorum, parmaklarıma kramplar girmeye başlıyor. Ayrıca tuş hissiyattı olarak ve kalite olarak çok alt segment gibi geliyor artık bana.
Bu kolun Xbox dizilimi olan versiyonu da var ve bağlantı olarak Bluetooth,2.4 GHz dongle ve kablolu bağlantı mevcut linki bırakıyorumHocam siz nereden aldınız?
Ve tuş takımı neden Xbox gibi
Burada şunu sormak istiyorum. Tuşların işlevleri aynı sadece harfleri mi farklı yazılmış?
hocam aliexpress pek tercih etmiyorum. Eski konularda gümrükte sorun yaşayanların olduğunu gördüm aynı kolla. Ama sana şunu sormak istiyorum yukarıda da sorumuştum. Tuş dizilimleri farklı olan kolu alırsam. "Tuşların işlevleri aynı sadece harfleri mi farklı yazılmış? Yoksa ateş etme tuşunun X olduğu bir oyunda parmağımı yukarıdaki tuşa mı, sol tarafta bulunan tuşa mı basıcam?"Bu kolun Xbox dizilimi olan versiyonu da var ve bağlantı olarak Bluetooth,2.4 GHz dongle ve kablolu bağlantı mevcut linki bırakıyorum
Ben bu linkten aldım
8BitDo Ultimate Wireless 2.4G Gaming Controller with Charging Dock, Hall Joystick Gamepad for PC, Windows 10, 11, Steam, Android - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
Hocam AliExpress pek tercih etmiyorum. Eski konularda gümrükte sorun yaşayanların olduğunu gördüm aynı kolla. Ama sana şunu sormak istiyorum yukarıda da sorumuştum. Tuş dizilimleri farklı olan kolu alırsam. "tuşların işlevleri aynı sadece harfleri mi farklı yazılmış? Yoksa ateş etme tuşunun X olduğu bir oyunda parmağımı yukarıdaki tuşa mı, sol tarafta bulunan tuşa mı basacağım?"
benim attığım linkte olanda hall effect var mıO Nintendo dizilimi olan kolu kullanmadığım için bilemiyorum ama oynadığın oyunlarda tuş dizilimini ayarlayabilirsiniz bir de hall effect olan modülü almanızı öneririm.
Benim attığım linkte olanda hall effect var mı?