8BitDo Ultimate alınır mı?

SADIK CAN

Decapat
Daha fazla  
Uzun zamandır kontrolcü bakıyorum ve aynı markanın iki modeli arasında kararsız kaldım. Aslında farkı anlayamdım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında R4 l4 tuşundan başka fark var mı? Başka bir model önerirseniz fikirlere açığım.

2c daha yeni ve normal c versiyonunda eksik görülen özelliklerin getirilmiş hali olduğu için 2c alın. Hall effect stick ve trigger tuşları var. Stick drift yaşama ihtimalinin önüne geçmiş oluyor.

2C versiyonu bazı sorunları çözüyordu. Genede farkı merak ediyorsanız bence en uygun video şu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun zamandır kontrolcü bakıyorum ve aynı markanın iki modeli arasında kararsız kaldım. Aslında farkı anlayamdım. Sizce hangisini almalıyım? Aralarında R4 l4 tuşundan başka fark var mı? Başka bir model önerirseniz fikirlere açığım.

2C olan alınır düz C olan alınmaz.

Sebebiniz var mı?
2C olan güncel versiyonu. Ekstra bumper tuşları. Hall effect analoğu ve Bluetooth eklemesi ile geliyor. Bu anlattığım özelliklerin hiçbiri düz C modelinde yok ve fiyatları birebir aynı. Hall effect analog da güncel Stick drift yapma ihtimalinin çok çok daha az olduğu bir analog teknolojisi kısaca.

Söylemeyi de unuttum 1000HZ raporlama hızı avantajı da var. 1000hz raporlama ile daha az gecikme sunuyor.

1731527106787.png

Bu resme bakarsan görebilirsin. 2C'nin kablosuz alıcı ile gecikmesi. Diğer ürünlerin kablo ile gecikmesinden bile daha iyi durumda.

2C olan güncel versiyonu. Ekstra bumper tuşları. Hall effect analoğu ve Bluetooth eklemesi ile geliyor. Bu anlattığım özelliklerin hiçbiri düz C modelinde yok ve fiyatları birebir aynı. Hall effect analog da güncel stick drift yapma ihtimalinin çok çok daha az olduğu bir analog teknolojisi kısaca.

Söylemeyi de unuttum 1000Hz raporlama hızı avantajı da var. 1000Hz raporlama ile daha az gecikme sunuyor.

Eki Görüntüle 2351784
Bu resme bakarsan görebilirsin. 2C'nin kablosuz alıcı ile gecikmesi. Diğer ürünlerin kablo ile gecikmesinden bile daha iyi durumda.

Çok teşekkür ederim. Her detayıyla anlatmışsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı