Bende ikisi de var, Xbox 9. Nesil hediye gelmişti bana. Açıkçası ikisi de çok güzel konsollar. Oynadığım oyuna göre ikisinden birini daha çok tercih ettiğim oluyor. Mesela çok fazla tuşa üst üste basmam gereken oyunlarda veya ekstra tuş atanmasının beni rahatlattığı oyunlarda 8bitdo tercih ederken (çünkü P1-P2 tuşları ve makro hızlı atama tuşu var) daha yumuşak daha hafif joystick tuşları ile daha basit oynamak istediğimde xbox konsolunu tercih ediyorum. 8bitdo tuşları, trigerları ve joystickleri xbox'a göre biraz daha sert ama bu dezavantaj değil bence. Çünkü yormuyor fakat daha kararlı davranmamı sağlıyor. Ayrıca biri şarjlı ve şarj istasyonu ile geliyor diğeri ise pilli. Yani daha çok kişisel tercihlerinize göre ikisini de alabilirsiniz fakat ikisi de aynı fiyat olsa ben 8bitdo alırdım, şahsi fikrim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
İlk olarak aşırı hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
ETS2 F1 FIFA gibi oyunlar oynuyorum genelde. L2 ve R2 tuşları oluyordu galiba onların basması F710 da bayağı sertti. Xbox ve 8BitDo arasında kesinlikle Xbox al diyecek kadar fark var mı? Yoksa ben de 8BitDo alma taraftarıyım.
İlk olarak aşırı hızlı cevabınız için teşekkür ederim.
ETS2 F1 FIFA gibi oyunlar oynuyorum genelde. L2 ve R2 tuşları oluyordu galiba onların basması F710 da bayağı sertti. Xbox ve 8BitDo arasında kesinlikle Xbox al diyecek kadar fark var mı? Yoksa ben de 8BitDo alma taraftarıyım.
Yok canım kesinlikle o kadar değil F710 da kullandım. Şikayet edilecek bir durum değil, farklı tercih diyelim şey gibi aynı segment arabalardaki debriyaj farkı gibi düşünebilirsiniz farkını
Yok canım kesinlikle o kadar değil F710 da kullandım. Şikayet edilecek bir durum değil, farklı tercih diyelim şey gibi aynı segment arabalardaki debriyaj farkı gibi düşünebilirsiniz farkını
Tamam o zaman 8BitDo alayım. F710'dan sonra normal olarak ister istemez ufaktan tedirginlik geliyor. Monster almıştım elime bir kere aşırı yumuşaktı. 8BitDo elime ulaşınca inşallah memnun kalırım. Teşekkür ederim iyi sosyaller.
@@mustafaayir
Hocam yeniden rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Kolu bugün teslim aldım ve denedim. Sağ analogda küçük bi sağ aşağıya 4-8 arası kayma oluyor diye gördüm yazılımından. Kalibre et menüsünden düzelttim. Ama asıl kafama takılan şey titreşimlerde sağ ve sol taraftakiler çok farklı. Sol taraf biraz daha GÜM GÜM GÜM GÜM diye titrerken sağ taraf eski samsung telefonların çalarkenki trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr titremesi gibi. Sizde de bu şekilde mi yoksa gizala'ya göndereyimmi?
Biraz baktım normalmiş galiba hemen hemen hepsinde bu şekildeymiş.
Vites artırmayı mesela sol analoga basma olarak ayarlayıp sonra sol analog basma tuşunu da P1 olarak atayabilirsiniz, ben genelde oyunlarda öyle kullanıyorum.