İnceleme 8BitDo Ultimate Bluetooth İncelemesi

Link var mı hocam ?

Hocam neyinden memnun kalmamıştınız acaba? Sorun yaratacak bir şey mi?

Ayrıca tuş kombinasyonu hatalı yazmışsınız ama bu kol Nintendo Switch kolu olarak tasarlandığı için tuşları bu şekilde Windows için olan modelinde tuş dizilimleri Xbox düzeninde ve o modelde hall efect yok
8Bitdo ultimate 2.4g

Aliexpress'de hall effectli 2.4G var idi en son. Hem de Xbox dizilimli. Yeni üretim.

Aliexpress'de hall effectli 2.4G var idi en son. Hem de Xbox dizilimli. Yeni üretim.
Görmüştüm ama amazondan almak istedim.Ayrıca 100 tl fln ucuzdu sadece 100tl farka bluetoothlu aldım.İlerde Nintendo almayı düşünüyorum hem.

Amazon.com.tr linkte prime üyelelerine %10 kupon veriyor onunla 2400tl civarında
Peki hocam 1200 TL bütçede bu gamepad alınır mı ? Witcher 3 forza rdr gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum. (Bluetooth olanı değil Wireless olanı almayı düşünüyorum Ultimate C)

Trigger cok kötü bana göre hocam hiç begenmedim yazılımlada düzen tutturmadım Rainbow 2 de arada 600TL daha ucuza bundan aldığım her şeyin cok fazlasını alıyorum.

Peki hocam 1200 TL bütçede bu gamepad alınır mı? Witcher 3 Forza RDR gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum. (Bluetooth olanı değil Wireless olanı almayı düşünüyorum Ultimate C)

Amazon.com.tr 1500TL civarına bu modelini tavsiye ederim bunu da 2. gamepad olarak aldım genelikle FIFA türevi oyunlar oynuyorum hem PC'de hem Xbox'ta bundan da oldukça memnun kaldım açıkçası.

Peki hocam 1200 TL bütçede bu gamepad alınır mı? Witcher 3 Forza RDR gibi oyunlarda oynamayı düşünüyorum. (Bluetooth olanı değil Wireless olanı almayı düşünüyorum Ultimate C)

Amazon.com.tr 1500TL civarına bu modelini tavsiye ederim bunu da 2. gamepad olarak aldım genelikle FIFA türevi oyunlar oynuyorum hem PC'de hem Xbox'ta bundan da oldukça memnun kaldım açıkçası.

Docksız alırsan 1300TL civarina geliyor.

Hocam dock ne oluyor ? Bunun yanında USB si geliyor değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…