İnceleme 8BitDo Ultimate Bluetooth İncelemesi

Peki 8bit Ultimate C mi yoksa önerdiğiniz mi daha iyi hocam? Hem Amazon sizin attığınız daha güvenilir.

Peki 8bit Ultimate C mi yoksa önerdiğiniz mi daha iyi hocam? Hem Amazon sizin attığınız daha güvenilir.
yazan özelliklere göre bkarsak ultimate c den üst bir model

fiyat performans BIGBIG ama yurtdışından geldiğini için bozulduğunda garantisi vs uzun işlem veya sipariş verdiğinizde 10 15 gün gelmesi süresi bunlar etken hocam

yazan özelliklere göre bkarsak ultimate c den üst bir model
USB geliyor değil mi hocam yanında?

fiyat performans BIGBIG ama yurtdışından geldiğini için bozulduğunda garantisi vs uzun işlem veya sipariş verdiğinizde 10 15 gün gelmesi süresi bunlar etken hocam
Zaten alacağım Ultimate C de aliexpressden hocam öyle diyeyim.

Amazon.com.tr linkte prime üyelelerine %10 kupon veriyor onunla 2400tl civarında
Hocam bu ürün özellik, donanım ve malzeme kalitesi olarak 8bitDo Ultimate Bluetooth ile aynı seviyede mi? Gamepad tier listesinde olmadığı için biraz şüpheli bakıyorum.

Hocam bu ürün özellik, donanım ve malzeme kalitesi olarak 8BitDo Ultimate Bluetooth ile aynı seviyede mi? Gamepad tier listesinde olmadığı için biraz şüpheli bakıyorum.

Şahşi fikirim 8BitDo'dan daha iyi trigger olsun özelleştirebiliyorsunuz joyistiği yüksel alçak şekilde ayarlayabiliyorsunuz bence bıg bıg Rainbow cok daha iyi.

USB geliyor değil mi hocam yanında?

Zaten alacağım Ultimate C de AliExpress'den hocam öyle diyeyim.

Ben AliExpress'ten almadım Türkiye'de gizala getiriyor oradan aldım 8BitDo'yu Ultimate Pro'yu.
Hoşuma gitmeyince iade ettim.

Elinize sağlık benm PC'de Bluetooth özelliği yok bu koldan USB dongle çıkıyor mu?
Onu taksam çalışır mı yoksa illa ayrı Bluetooth USB'mi almam lazım ?

Elinize sağlık benm PC'de Bluetooth özelliği yok bu koldan USB dongle çıkıyor mu?
Onu taksam çalışır mı yoksa illa ayrı Bluetooth USB'mi almam lazım?

Çalışır sıkıntı olmaz fakat BT olarak bağlamak istersen tabii ki BT adaptör lazım olur.

Çalışır sıkıntı olmaz fakat BT olarak bağlamak istersen tabii ki BT adaptör lazım olur.

Teşekkür ederim AliExpress'de uygundu alışla beraber 1.300 civarını geçiyor gümrük sınırını aşıyor alsak gelmez
Amazon'da 1.900 vallahi millet ucuz bir şey almasın diye göz açtırmıyorlar sağ olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…