İnceleme 8BitDo Ultimate C 2.4G [Uzun Kullanım]

Aynısının morunu aldım gerçekten çok kaliteli ve güzel bir gamepad. İndirimde düşünenler kesinlikle alsın.

Hocam klavuzdaki turbo modu anlattığımız mod mu?
Değil.

Turbo, makro gibi bir şey hocam. Mesela, A tuşuna basılı tutup yıldız tuşuna basarsanız A tuşunu spamlar, turbo o.

Son düzenleme:
İnceleme için teşekkürler, gamepad düşünen arkadaşlar için bu bütçelerde F710 ve F310 gibi takozların yerine kesinlikle alınması gereken bir gamepad.

Haydaa konu döndü dolaştı yine benim nostaljik F710 uma geldi . Eskimiş olabilir ama bu konsol 2011 de falan bile vardı yani vaktine göre değerlendirme yapalım yeni çıkan bir cihaz değil. Ayrıca piyasaya sürülme tarihinden yıllar geçmiş olmasına rağmen hala konuşulup, satın alınıyorsa bu yaşlı kurdun kalitesini göstermez mi?

Zaten ürüne kötü demiyorum hocam, bu bütçelerde başka alternatif olmadığı için sürekli f serisine yöneliniyordu daha altı çakma kollar zaten, böyle alternatifleri var iken günümüzde alınmaz demek istiyorum. Misal meşhur g300s mouse var illaki denk gelmiş duymuşsundur, oda öyle peynir ekmek gibi satılan bir mouse idi fakat şuan parasını haketmeyen eski ve sorunlu bir ürün olarak biliniyor, teknoloji geliştikçe yeni ürün öne geçiyor.Ek olarak eskiden bu kadar detaylı bilgi sahibi değildik ve olamıyorduk, insanlar bu sorunları bilmiyordu.

Haklısınız hocam. İlk PS2 kollarını elimize aldığımız zamanlar aklıma geliyorda insan eskileri özlüyor. Diğer taraftan teknoloji konusunda çok ilerlendi tabii dediğiniz gibi hangisi yeniyse onu almak lazım. Bu arada 2000 2500 lira civarı arası klavye mouse seti önerebileceğiniz var mıdır emektar Rampage set iflas etti de geçen hafta.

Hocam bir şey soracağım. Bu kolu Bluetooth ile bağlayabiliyor muyuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…