TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2024 #1 Başlıktaki kolu yeni sipariş ettim. Kol geldiği zaman kurulum için ek bir şeyler yapmam gerekiyor mu yoksa sadece USB takınca bağlanıyor mu? Şimdiden öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ürün linki
Başlıktaki kolu yeni sipariş ettim. Kol geldiği zaman kurulum için ek bir şeyler yapmam gerekiyor mu yoksa sadece USB takınca bağlanıyor mu? Şimdiden öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler. Ürün linki
UAU Hectopat Katılım 14 Nisan 2022 Mesajlar 899 Çözümler 1 17 Haziran 2024 #2 Hayır diye biliyorum. USB tak direk oyna programı var oradan hassasiyet ayarları tuş ayarları yaparsın.
Hayır diye biliyorum. USB tak direk oyna programı var oradan hassasiyet ayarları tuş ayarları yaparsın.
TİİK Hectopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 359 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar V23.3.4 (almayın aldırmayın) Cinsiyet Diğer 17 Haziran 2024 #3 UAU dedi: Hayır diye biliyorum. USB tak direk oyna programı var oradan hassasiyet ayarları tuş ayarları yaparsın. Genişletmek için tıkla... Tamam, anladım teşekkürler.
UAU dedi: Hayır diye biliyorum. USB tak direk oyna programı var oradan hassasiyet ayarları tuş ayarları yaparsın. Genişletmek için tıkla... Tamam, anladım teşekkürler.