8BitDo Ultimate C Bluetooth Controller for switch PC'de kullanılabilir mi?

gidenberkay52

Hectopat
Sayın arkadaşlar merhaba, 8BitDo Ultimate C Bluetooth Controller for switch isimli gamepadi almak istiyorum ancak bu gampeadi PC'de kullanabilir miyim? Ayrıca biraz foruma baktım, bazı arkadaşlar bahsettiğim ürünün içinden PC'ye bağlamak için 2.4GHz USB çıktığını da yazmışlar. Doğru mudur acaba?
Amazon.com.tr

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın arkadaşlar merhaba, 8BitDo Ultimate C Bluetooth Controller for switch isimli gamepadi almak istiyorum ancak bu gampeadi PC'de kullanabilir miyim? Ayrıca biraz foruma baktım, bazı arkadaşlar bahsettiğim ürünün içinden PC'ye bağlamak için 2.4GHz USB çıktığını da yazmışlar. Doğru mudur acaba?
Amazon.com.tr
İnternetten baktığım kadarıyla Nintendo Switch için üretilmiş bu ürün. Bluetooth ile bağlanabiliyorsunuz ama Switch olarak emule ediyor sanırım.
Ultimate 2C alsanız daha iyi olur, onun resmi desteği var ve aygıtı çıkıyor.

İnternetten baktığım kadarıyla Nintendo Switch için üretilmiş bu ürün. Bluetooth ile bağlanabiliyorsunuz ama Switch olarak emule ediyor sanırım.
Ultimate 2C alsanız daha iyi olur, onun resmi desteği var ve aygıtı çıkıyor.
Arada 200 TL lik bir fark olsa da aşamıyorum maalesef. Baktığım kadarıyla Steamde vs. Nintendo Pro Controller olarak tanıyor, ben her türlü okeyim. Teşekkür ederim bilgilendirmeniz için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı