8BitDo Ultimate C titreşimi nasıl kapatılır?

432150

Hectopat
Arkadaşlar, 8BitDo Ultimate C 2.4 Gamepad'e sahibim. Titreşimini kapatmak istiyorum, internetten araştırdım yapamadım. Nasıl yapabilirim?

Arkadaşlar, 8BitDo Ultimate C 2.4 Gamepad'e sahibim. Titreşimini kapatmak istiyorum, internetten araştırdım yapamadım. Nasıl yapabilirim?
Yazılımı yok diye biliyorum. Titreşim kapatılamaz muhtemelen. Neden kapatmak istiyorsunuz ?

Aşağıdaki uygulamayı denediniz mi?

Oyun ayarlarından kapatılamıyor mu?
Denedim, kapatılmıyor.

Denedim, muhtemelen kolum Xbox lisanssız olduğu için olmuyor.

Ayni kolu almayı düşünüyorum memnun musunuz Xbox 9. nesile çok para vermektense bunu alıp şarj edip rahat rahat kullanmak mantıklı geliyor kulağıma.

Ayni kolu almayı düşünüyorum memnun musunuz Xbox 9. nesile çok para vermektense bunu alıp şarj edip rahat rahat kullanmak mantıklı geliyor kulağıma.
Memnunum da, titreşimi kapatamamak sinirimi bozdu. Her şut attığınızda titreşime katlanacaksanız, gayet alınabilecek bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…