A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.657 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #11 432150 dedi: Memnunum da, titreşimi kapatamamak sinirimi bozdu. Her süt attığınızda titreşime katlanacaksanız, gayet alınabilecek bir model. Genişletmek için tıkla... Sorun degil acaba mikrofondan seste geliyor mu gol olunca veya top direğe vurunca PS5 kolunda oyle oluyorda PS cafede oynarken iyi gelmişti.
432150 dedi: Memnunum da, titreşimi kapatamamak sinirimi bozdu. Her süt attığınızda titreşime katlanacaksanız, gayet alınabilecek bir model. Genişletmek için tıkla... Sorun degil acaba mikrofondan seste geliyor mu gol olunca veya top direğe vurunca PS5 kolunda oyle oluyorda PS cafede oynarken iyi gelmişti.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 18 Aralık 2023 #12 Adonis31 dedi: Sorun degil acaba mikrofondan seste geliyor mu gol olunca veya top direğe vurunca PS5 kolunda oyle oluyorda PS cafede oynarken iyi gelmişti. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım.
Adonis31 dedi: Sorun degil acaba mikrofondan seste geliyor mu gol olunca veya top direğe vurunca PS5 kolunda oyle oluyorda PS cafede oynarken iyi gelmişti. Genişletmek için tıkla... Ne demek istediğinizi anlamadım.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.657 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #13 432150 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mesela direğe vurunca mikrofondan tak diye ses geliyordu PS5 kolunda bunda da var mı o teknoloji. 432150 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ve kolun şarjı olsun oyun desteği olsun kalitesi olsun tatmin ettimi. Son düzenleme: 18 Aralık 2023
432150 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Mesela direğe vurunca mikrofondan tak diye ses geliyordu PS5 kolunda bunda da var mı o teknoloji. 432150 dedi: Ne demek istediğinizi anlamadım. Genişletmek için tıkla... Ve kolun şarjı olsun oyun desteği olsun kalitesi olsun tatmin ettimi.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 18 Aralık 2023 #14 Adonis31 dedi: Mesela direğe vurunca mikrofondan tak diye ses geliyordu PS5 kolunda bunda da var mı o teknoloji. Ve kolun şarjı olsun oyun desteği olsun kalitesi olsun tatmin ettimi. Genişletmek için tıkla... Şarjını daha bitirmedim ama iyi gidiyor gibi duruyor. Bütün oyunları destekliyor. Kalitesinden de memnun kaldım. Dediğinize gelince, kolda mikrofon yok diye biliyorum. Topu direğe vurunca gamepad titreşiyor.
Adonis31 dedi: Mesela direğe vurunca mikrofondan tak diye ses geliyordu PS5 kolunda bunda da var mı o teknoloji. Ve kolun şarjı olsun oyun desteği olsun kalitesi olsun tatmin ettimi. Genişletmek için tıkla... Şarjını daha bitirmedim ama iyi gidiyor gibi duruyor. Bütün oyunları destekliyor. Kalitesinden de memnun kaldım. Dediğinize gelince, kolda mikrofon yok diye biliyorum. Topu direğe vurunca gamepad titreşiyor.
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.657 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #15 432150 dedi: Şarjını daha bitirmedim ama iyi gidiyor gibi duruyor. Bütün oyunları destekliyor. Kalitesinden de memnun kaldım. Dediğinize gelince, kolda mikrofon yok diye biliyorum. Topu direğe vurunca gamepad titreşiyor. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun. Dosya Ekleri Screenshot_20231218_022146.jpg 93,4 KB · Görüntüleme: 58
432150 dedi: Şarjını daha bitirmedim ama iyi gidiyor gibi duruyor. Bütün oyunları destekliyor. Kalitesinden de memnun kaldım. Dediğinize gelince, kolda mikrofon yok diye biliyorum. Topu direğe vurunca gamepad titreşiyor. Genişletmek için tıkla... Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun.
4 432150 Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 2.748 Çözümler 11 18 Aralık 2023 #16 Adonis31 dedi: Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun. Genişletmek için tıkla... Hocam, iyi fiyata bulmuşsunuz. Alınabilir.
Adonis31 dedi: Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun. Genişletmek için tıkla... Hocam, iyi fiyata bulmuşsunuz. Alınabilir.
euxury Decapat Katılım 11 Ocak 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #17 Adonis31 dedi: Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun. Genişletmek için tıkla... ben de almayi duunuyorum link atabilir misiniz ozelden
Adonis31 dedi: Bu fiyata en iyi kol sanırsam vallahi Xbox 9. Nesil yerine tercih edeceğim yorumları çok iyi kullanan herkes çok memnun. Genişletmek için tıkla... ben de almayi duunuyorum link atabilir misiniz ozelden
A Adonis31 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 3.657 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #18 euxury dedi: Ben de almayi duunuyorum link atabilir misiniz ozelden. Genişletmek için tıkla... Banggood'dan alacağım kupon sayesinde bu fiyata geliyor.
euxury dedi: Ben de almayi duunuyorum link atabilir misiniz ozelden. Genişletmek için tıkla... Banggood'dan alacağım kupon sayesinde bu fiyata geliyor.