Elektronik 8BitDo Ultimate C vergi dahil 620TL!

Vergiler dahil 422 TL'ye geldi hocam. Beyaz rengini aldım.
Çok iyimiş teşekkür ediyorum.

Edit: Benim ilk indirim hakkım olmadığı için 624 TL'ye geliyor. Acaba yeni hesap açsam kurtarır mı?

Son düzenleme:
Bende yeni hesap açıp alacağım. Hesap açmadan önce modem resetleme işlemi yapıyorum öneririm.
Çok mantıklı tamam ben de öyle yapayım hocam sağolun. Aldığınızda ve sipariş geldiğinde buraya güncelleme yaparsanız çok memnun olurum

Kablosuz değil kablolu yazacaktım, yanlış yazmışım.

Kablo benim için önemli değil diyorsanız. 8BitDo alabilirsiniz. Bence GameSir ile 8BitDo yaklaşık aynı kalitede. Kimi yerde GameSir önde kimi yerde 8BitDo. Tamamen tercih meselesi, bir de fiyat.

Kablo benim için önemli değil diyorsanız. 8BitDo alabilirsiniz. Bence GameSir ile 8BitDo yaklaşık aynı kalitede. Kimi yerde GameSir önde kimi yerde 8BitDo. Tamamen tercih meselesi, bir de fiyat.
Ne yazık ki ikisini de aldım hocam. Yine de teşekkür ederim. Kafam çok karıştı.

Ne yazık ki ikisini de aldım hocam. Yine de teşekkür ederim. Kafam çok karıştı.
İlk önce 8BitDoyu 600 küsüre almıştım. Dün de GameSir 400TL küsür görünce onu da aldım. Birini yedeğe atıcam.

Olsun hocam. Yedekte durması iyi bile. Arkadaşınızla falan da oynayabilirsiniz birlikte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…