8BitDo Ultimate C vs 2. el Xbox 9. nesil gamepad

603950

Decapat
Makaleler
1
Merhaba. Sıfır 8BitDo Gamepad'e 1100 TL vermek mi? Yoksa Xbox 9. nesil Gamepad'e pil + şarj cihazıyla beraber 2000 TL vermek mi bu arada Xbox alırsam Bluetooth'la kullanacağım TPS oyunlar ve FC 24 için beni uzun yıllar götürecek bir Gamepad'e ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.

Xbox tabii ki.

Deterjan markası gibi şeyi almak yerine 2.el xbox kontrolcüsü alın derim.

Hocam sağlam falan ama Xbox kontrolcüsü ile bir değil. FIFA oynayacağım diyorsun bir de al geç kafan rahat eder.

Normalde alıp geçerdimde forumdakiler 8. nesilden daha iyi olduğunu söylüyor ve aynı zamanda Xbox'ta gecikme varmış öyleyse 8BitDo daha mantıklı.

Normalde alıp geçerdimde forumdakiler 8. nesilden daha iyi olduğunu söylüyor ve aynı zamanda Xbox'ta gecikme varmış öyleyse 8BitDo daha mantıklı.
Ben kullandım ve konforlu bir kontrolcü ve şahsen başka marka almam.

Para senin hocam ben kendi fikrimi ve görüşümü yazdım.

Xbox'ta gecikme mi öyle bir şey yok. Gecikme yaşayanlarda dandik adaptörlerinden dolayı yaşamıştır. Xbox kontrolcüsü takır takır çalışır, sıkıntı yaratmaz, sağlamdır, rahattır, konforludur, keyiflidir her ne kadar DualSense sevsemde Xbox kontrolcüsününde rahatlığını göz ardı edemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…