8BitDo Ultimate C vs Nova Lite vs easysmx X10

mali22

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta yazdığım gibi o gamepadler arasında kaldım. En bilindiği 8BitDo ama bilindik diye kazıklanmak da istemiyorum. Bir de machenike G5 Pro buldum ama onun sevkiyatı yok diyor sizce en iyi si hangisi genelde Witcher 3 souls like ve araba oyunları oynuyorum önerdiğiniz var mı başka.

8BitDo'yu şubat ayında 1170 liraya almıştım. Aldığım günden beri çok mutluyum. Her türlü oyunda çok iyi. Titreşimi de çok iyi. Bağlaması kolay ve şarjı da çok uzun süre gidiyor.

8BitDo'yu şubat ayında 1170 liraya almıştım. Aldığım günden beri çok mutluyum. Her türlü oyunda çok iyi. Titreşimi de çok iyi. Bağlaması kolay ve şarjı da çok uzun süre gidiyor.

Dead zone testi falan ne kadar çıktı hocam %10 falan diyorlar BitDo'ya Nova Lite'dan daha iyi diyorlar ama şu easymx X10 çok dikkatimi çekti daha ucuz bir de daha iyi gibi.

Başlıkta yazdığım gibi o gamepadler arasında kaldım. En bilindiği 8BitDo ama bilindik diye kazıklanmak da istemiyorum. Bir de machenike G5 Pro buldum ama onun sevkiyatı yok diyor sizce en iyi si hangisi genelde Witcher 3 souls like ve araba oyunları oynuyorum önerdiğiniz var mı başka.

Araların da en iyisi easysmx X10 özellikleri falan da iyi ama AliExpress TR'ye göndermiyor galiba kendi sitesinden almaya kalkınca extra 10 dolar gönderim ücreti var gümrüğe falan takılırsa ne olacak bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı