8BitDo Ultimate C vs Pusat Clutch

The G.O.A.T

Megapat
Makaleler
1
İkinci elde aynı fiyatlara gidiyor. Şu an kullanmakta olduğum Pusat Monster Pro var ama 4. seneyi doldurdu artık tuşları basmıyor veya basılı kalıyor. Tercihim ucuz ve 2. el olmasından yana. 2C'nin fiyatı biraz daha pahalı gibi. Arasında çok fark var mı bilmiyorum.

Açık ara 8BitDo.

Tabii ki 2C. 8 BitDo'nun kollarinin rakibi orijinal Xbox gamepadler ve Elite serisi hariç hepsinden de üstün 8BitDo.

Ultimate 2C'nin Pusat Pro'ya nazaran en bariz farkı Hall Effect Analog ve Trigger'a sahip olması. Monster için böyle birşey söz konusu değil. Malzeme kalitesi olarak daha iyi olacağını şahsen düşünüyorum, Xbox 9.nesilden iyi hissettirdiğini biliyorum sadece.
Ekstra tuşları, Windows yazılımı ve bir çok moda sahip olması ile güzel bir cihaz.

Tabi 2.el alırken eski sahibi nasıl kullandığı meçhuldur.

2C çok pahalı gibi. Sadece C olanı nasıldır?
O Nintendo Switch için, içinden Dongle gelmiyor ve Xinput değil. Şahsen tavsiye etmem oyüzden ama forumda kullanan var sorunsuz tabi.

Forumdaki bazı kişilerden ve Reddit'te görmüştüm hocam.
İlk yorumda geçiyor bu konu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…