8Bitdo Ultimate C vs Xbox Wireless Deep Pink

8 bit do alip Alan Wake 2 ve bu yıl çıkmış 3-4 yapımı almak mi sadece series kontrolcusumu.

AAA Xbox kolu burada daha ucuz kol alip 1.2kya filan oyun alabilirim çok çok teşekkürler.

Bluetooth ile ufak bir gecikme oluyor. Bazı insanlar ben fark etmedim dese de bende fark edilir derece vardı. Bunun ile kablolu takmış gibi oynamanızı sağlıyor hiç gecikme olmadan.

Bangooddan satin alsam 1 ay mi suruyor gelmesi.

Bluetooth ile ufak bir gecikme oluyor. Bazı insanlar ben fark etmedim dese de bende fark edilir derece vardı. Bunun ile kablolu takmış gibi oynamanızı sağlıyor hiç gecikme olmadan.

8 bit do aldım geçtim yanında da su oyunlari aldım gerek pilsiz olması gerek kalitesi gerek rengiyle filan Xbox koluna gore daha mantıklı geldi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20231218_164925.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 25
  • Screenshot_20231218_164925.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20231218_183802.jpg
    79 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Bangooddan satin alsam 1 ay mi suruyor gelmesi.

8 bit do aldım geçtim yanında da su oyunlari aldım gerek pilsiz olması gerek kalitesi gerek rengiyle filan Xbox koluna gore daha mantıklı geldi.
Hayırlı olsun. Ben oyun listesini değişik yapardım ama gene güzel oyunlar.

Miles morales yerine. Dead island 2 , Sifu ve Mafia Trilogy alsanız daha mantıklı. Ek bütçeye zombi oyunu seviyorsanız Ubisoft'un zombi oyunu da bakılabilir.

Miles morales yerine bu attığım oyunları alın daha iyi. 4 saat sürüyor Miles o parayı vermeye değmez.

Dead Island 2 PC alınca gelmişti Mafia de Steam'de var Sifu ilgimi çekmedi bu oyunda ilgimi çekmedi miles moralesde yılbaşı temalı diye atmosferinden dolayı filan diğer 2 Spider-Man oyununa göre en çok ilgimi çekendi diye aldım 2 hafta sonra 200 lira bakiye yatacak Epic'e 280 lirada cebimden ekleyip Alan Wake 2 alacağım en iyisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…