DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 19 Haziran 2024 #11 pawEn dedi: Kablolu 8bitdo mu yoksa biraz daha fark verip kablosuz bu mu? Farklari ne? Kolay bozulacak bir sey degildir degil mi? Kablosuz isin icine girince biraz daha sikinti oluyor sanirim bu fiyatlarda. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuzcuyum kablolu 8 bitdo yerine bunu alırım.
pawEn dedi: Kablolu 8bitdo mu yoksa biraz daha fark verip kablosuz bu mu? Farklari ne? Kolay bozulacak bir sey degildir degil mi? Kablosuz isin icine girince biraz daha sikinti oluyor sanirim bu fiyatlarda. Genişletmek için tıkla... Ben kablosuzcuyum kablolu 8 bitdo yerine bunu alırım.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.313 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #12 8bitdo ultimate c kablosuz kullanıyorum. Henüz bir sorun çıkarmadı.
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 19 Haziran 2024 #13 Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. DMN dedi: Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. Genişletmek için tıkla... 2.4g olarak da performansı fena değil bluetooth bağlantı performansı çok stabil değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. DMN dedi: Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. Genişletmek için tıkla... 2.4g olarak da performansı fena değil bluetooth bağlantı performansı çok stabil değil. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 19 Haziran 2024 #14 DMN dedi: Eki Görüntüle 2226731 Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. 2.4g olarak da performansı fena değil bluetooth bağlantı performansı çok stabil değil. Genişletmek için tıkla... Kullanirsam masaustunde kullanacagim. Fena degil derken? Asetto'da veya God of War gibi farkli farkli oyunlarda uzer mi?
DMN dedi: Eki Görüntüle 2226731 Bu son attığım nova lite'ın analogları baya iyi. 2.4g olarak da performansı fena değil bluetooth bağlantı performansı çok stabil değil. Genişletmek için tıkla... Kullanirsam masaustunde kullanacagim. Fena degil derken? Asetto'da veya God of War gibi farkli farkli oyunlarda uzer mi?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 19 Haziran 2024 #15 pawEn dedi: Kullanirsam masaustunde kullanacagim. Fena degil derken? Asetto'da veya God of War gibi farkli farkli oyunlarda uzer mi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kullanmazsan üzmez. Zaten 2.4g alıcılı. Alıcılı kullanımda veya kabloda stabil ama bluetooth yaani okadar iyi değil.
pawEn dedi: Kullanirsam masaustunde kullanacagim. Fena degil derken? Asetto'da veya God of War gibi farkli farkli oyunlarda uzer mi? Genişletmek için tıkla... Bluetooth kullanmazsan üzmez. Zaten 2.4g alıcılı. Alıcılı kullanımda veya kabloda stabil ama bluetooth yaani okadar iyi değil.
TURLİKAT Decapat Katılım 25 Nisan 2023 Mesajlar 271 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5600 işlemci. ASUS B450 M-K2 anakart. ASUS Dual Radeon RX 6650 XT 8 GB ekran kartı. G.Skill Ripjaws 16 GB Dual 3600MHz RAM. Kioxia 500GB M.2 SSD. SAMSUNG 1TB 870 EVO SATA 3 2.5" SSD Thermaltake Versa T25 tg RGB fanlı kasa. Thermaltake 650 watt 80+ güç kaynağı. HONOR 200 PRO Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #16 Vergi ile 813 oluyor :/
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 19 Haziran 2024 #17 Telefonda falan kullanmak için almazdım yani. Ama PC'de ucuz birşey arıyosan Ultimate C modeline en iyi rakip bu şuanda. TURLİKAT dedi: Vergi ile 813 oluyor :/ Genişletmek için tıkla... F310 bile 650TL olmuş hocam. 800TL artık hiçbişey.
Telefonda falan kullanmak için almazdım yani. Ama PC'de ucuz birşey arıyosan Ultimate C modeline en iyi rakip bu şuanda. TURLİKAT dedi: Vergi ile 813 oluyor :/ Genişletmek için tıkla... F310 bile 650TL olmuş hocam. 800TL artık hiçbişey.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.313 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #18 Gamesir xbox desteği var mı? Yani bilgisayara taktığında tüm oyunlarda çalışıyor mu?
DMN Decapat Katılım 30 Mart 2024 Mesajlar 8.129 Çözümler 22 19 Haziran 2024 #19 EagleEnes dedi: Gamesir xbox desteği var mı? Yani bilgisayara taktığında tüm oyunlarda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox'a takınca çalışmıyor. Converter kullanman gerekiyor ama Converter'in fiyatı zaten koldan daha pahalı.
EagleEnes dedi: Gamesir xbox desteği var mı? Yani bilgisayara taktığında tüm oyunlarda çalışıyor mu? Genişletmek için tıkla... Xbox'a takınca çalışmıyor. Converter kullanman gerekiyor ama Converter'in fiyatı zaten koldan daha pahalı.
EagleEnes Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 2.313 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Haziran 2024 #20 DMN dedi: Xbox'a takınca çalışmıyor. Converter kullanman gerekiyor ama Converter'in fiyatı zaten koldan daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Xbox PC uygulaması desteğini sormak istedim.
DMN dedi: Xbox'a takınca çalışmıyor. Converter kullanman gerekiyor ama Converter'in fiyatı zaten koldan daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Xbox PC uygulaması desteğini sormak istedim.