Elektronik 8BitDo Ultimate C Wired 617 TL

Arkadaşlar pek anlamadım şimdi bunu alsam PC de nasıl kullanacağım? Bluetooth'lu stabil değil demişsiniz. Bluetooth olmadan nasıl bağlayacağım? Kablo da geliyor mu?

Arkadaşlar pek anlamadım şimdi bunu alsam PC de nasıl kullanacağım? Bluetooth'lu stabil değil demişsiniz. Bluetooth olmadan nasıl bağlayacağım? Kablo da geliyor mu?
Kendi alıcısı var 2.4G usb gibi düşün. Onu PC'ye takıp eşliyorsun.

Böyle alıcısı var bu alıcı 2.4G bağlantı üzerinden gecikme ve bağlantı kopma gibi problemleri ortadan kaldırması için var bluetooth olmadan 2.4g alıcı üzerinden PC'ye takıp bu USB'yi controller ile oynayabiliyorsun.

Kablolu oynama seçeneğin de var tabiki mesela şarjı bittiği zaman şarj olana kadar kabloluda kullanabilirsin.

Alıyorum o zaman sorun çıkmaz umarım teşekkür ederim.

İfadeler: DMN
Bunu alıp elimdeki F310'u satasım geldi ama bu aletlerin Logitech kadar dayanıklı olup olmayacakları belli değil. 10-15 yıllık Logitech gamepadler taş gibi çalışıyorlar.

Baktığınız ürünleri almadan önce jeton bölümünden kontrol edin varsa %20-25 indirimli alabilirsiniz. Biraz jeton biriktirin.

F310 çöpü ile aynı fiyat, kaçırmayın.

Bunu alıp elimdeki F310'u satasım geldi ama bu aletlerin Logitech kadar dayanıklı olup olmayacakları belli değil. 10-15 yıllık Logitech gamepadler taş gibi çalışıyorlar.
Övüp durmayın ya 15 yıllık tarih öncesi oyun kollarını. Ergonomi desen yok LB RB desen el ağrıtıyor.

Şarjı bitmiyor hocam ? 2 hafta boyunca her gün oynadım yine bitmedi.

Az önce beyaz renklisini aldım.
Bu arada tam alırken. Ödeme başarısız oldu nedense sonra yeniden sepete ekleyip almak istedim vergiyle 735 TL oluyordu normalde. 895 oldu sonra hemen sayfa da geriye gittim tekrar ödeme yap deyip 735'e aldım Allahtan. Sizinkiler kaç hafta da geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…