8BitDo Ultimate C wired Controller alınır mı?

Alınır.

Ama kablosuzunu al bence.

Dosya Ekleri

• IMG_7676.png
    122,3 KB · Görüntüleme: 84
Bende anlamadım. Amazon hakkında çok bir şey bilmiyorum. Sonradan gümrük vergisi falan çıkabilir.
Azerbaycan da yaşıyorum 300 dolara kadar tüm kargolar ücretsiz hiç bir vergi olmuyor. Sadece ürünü getiren şirkete 2-3 dolar gibi yol parası ödüyoruz

Hocam orijinaldir değil mi? Ve garanti süreci nasıl işliyor? Diğer modellerle karşılaştıracal olsak ne diyebiliriz?

Hocam orijinaldir değil mi? Ve garanti süreci nasıl işliyor? Diğer modellerle karşılaştıracal olsak ne diyebiliriz?
Kablolu ancak kalitesi wireless ile aynıdır. Bulunduğu konum 8.nesil ve 9.nesil XBOX gamepad arasında. Sahte olup olmadığını bilmiyorum. Ancak gümrük vergisi vs. Çıkacak diye düşünüyorum.

Kablolu ancak kalitesi wireless ile aynıdır. Bulunduğu konum 8.nesil ve 9.nesil XBOX gamepad arasında. Sahte olup olmadığını bilmiyorum. Ancak gümrük vergisi vs. Çıkacak diye düşünüyorum.
Wireless modeli değil mi bu ? Ayrıca vergiler dahil gibisinden birşeyler yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…