8BitDo Ultimate C2 modeli nasıldır?

cti real

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Normalde DualSense 5 alacaktım ama @düşenekmek hocamın önerisiyle bu modeli almaya karar verdim. Pil ömrü nasıl, şarj süresi nasıl, çıkan Bluetooth dongle'ı nasıl? Onun dışında joysticklerde bir sorun oluyor mu? Hall effect var çünkü onlarda en sağlamları.

Eğer kablolu düşünürsen şu ürünü de tavsiye ederim, ben çok memnunum;

Hori

Dosya Ekleri

• PS5-Fighting-Commander-OCTA-Pro-Controller-Lisansli-Resmi--resim-5351._ac_sl1500_-1499x1457.jpg
    PS5-Fighting-Commander-OCTA-Pro-Controller-Lisansli-Resmi--resim-5351._ac_sl1500_-1499x1457.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 28
Sizce parasını hak ediyor mu? Ayrıca tutma yerlerini masaya vursam kırılır mı?

Hocam dayanıklılık testi yapmadım :D duruş olarak sağlam duruyor piyasaya göre normal kalitededir herhalde. Ve evet parasını kesinlikle hak ediyor. Ben geçen sene araştırırken bu fiyata bundan daha iyisi yoktu. Normal Xbox koluyla karşılaştırılıyor kendisi.

Hocam dayanıklılık testi yapmadım :D duruş olarak sağlam duruyor piyasaya göre normal kalitededir herhalde. Ve evet parasını kesinlikle hak ediyor. Ben geçen sene araştırırken bu fiyata bundan daha iyisi yoktu. Normal Xbox koluyla karşılaştırılıyor kendisi.
Xbox kolunda var mı peki bu hall effect? Çok takıntılıyım şu aralar analog drift olayına.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı