cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.704 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2025 #1 Bir kutudan çıkan bir de elimde olan kol var, 8BitDo'yu nasıl bağlayabilirim PS5'e? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2025
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.852 Çözümler 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 31 Ağustos 2025 #2 cti real dedi: Bir kutudan çıkan bir de elimde olan kol var, 8BitDo'yu nasıl bağlayabilirim PS5'e? Genişletmek için tıkla... Bağlanamaz diye biliyorum.
cti real dedi: Bir kutudan çıkan bir de elimde olan kol var, 8BitDo'yu nasıl bağlayabilirim PS5'e? Genişletmek için tıkla... Bağlanamaz diye biliyorum.
cti real Hectopat Katılım 11 Ağustos 2023 Mesajlar 2.704 Makaleler 1 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ağustos 2025 #3 fercklenn dedi: Bağlanamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth aksesuarları kısmında gözüküyor bağlanamya çalışıyorum ama aygıtın geçiş anahtarı hatalı tarzı bir hata alıyorum.
fercklenn dedi: Bağlanamaz diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Bluetooth aksesuarları kısmında gözüküyor bağlanamya çalışıyorum ama aygıtın geçiş anahtarı hatalı tarzı bir hata alıyorum.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 3.852 Çözümler 39 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | Corsair iCue H100i Elite Capellix XT | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | SteelSeries Apex PRO TKL | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 31 Ağustos 2025 #4 cti real dedi: Bluetooth aksesuarları kısmında gözüküyor bağlanamya çalışıyorum ama aygıtın geçiş anahtarı hatalı tarzı bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, uyumlu değil çünkü.
cti real dedi: Bluetooth aksesuarları kısmında gözüküyor bağlanamya çalışıyorum ama aygıtın geçiş anahtarı hatalı tarzı bir hata alıyorum. Genişletmek için tıkla... Evet, uyumlu değil çünkü.