Z zorooo Decapat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2025 #1 Tam olarak 5 saat önce satın aldım araştırdım bayağı övülüyordu. 8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox -Hall Effect Black - 2,082.50 TL + KDV 8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox -Hall Effect Black , www.gizala.com.tr Şunu aldım aranızda hiç kullanan birisi var mi? şu detayı da geçeyim ultimate 2c de öneriliyordu
Tam olarak 5 saat önce satın aldım araştırdım bayağı övülüyordu. 8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox -Hall Effect Black - 2,082.50 TL + KDV 8Bitdo Ultimate Wired Controller for Xbox -Hall Effect Black , www.gizala.com.tr Şunu aldım aranızda hiç kullanan birisi var mi? şu detayı da geçeyim ultimate 2c de öneriliyordu
Katipke Decipat Ekipman Ustası Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 2.143 Makaleler 3 Çözümler 4 17 Temmuz 2025 #2 Bana sorarsanız bunun yerine çok az daha çıkıp gamesir supernova veya stoklara geldiğinde wraith üzerinden atk battle axe pro daha iyi olabilirmiş. Elde güzel hissettirmediğini söyleyenler vardı
Bana sorarsanız bunun yerine çok az daha çıkıp gamesir supernova veya stoklara geldiğinde wraith üzerinden atk battle axe pro daha iyi olabilirmiş. Elde güzel hissettirmediğini söyleyenler vardı