8BitDo Ultimate vs DualSense vs GameSir Cyclone 2

Bütçe
3500

Serkan1562

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Uzun süredir oyun kolu alma düşüncesindeyim. Forumda yaptığım aramalarda genelde.

8BitDo Ultimate Xbox hall effect 3 mod 2.4G Controller ve GameSir Cyclone 2 hall effect 2.4G Wireless controller

Öneriliyor. Ancak aklımı kurcalayan Sony DualSense'de var.

DualSense'deki titreşim ve tetik özelliği beni çok cezbediyor. Bu modellerde de DualSense'deki tüm özellikler var mı?

Sony kendi kolu için bir uygulama çıkarmış artık bu uygulama ile PC de hiç sorun olmadan kolu kullanabildiğini belirten arkadaşlar var. Bunu tüm oyunlar için söyleyebilir miyiz? Battlefield V'e CoD oyunlarında bu tetik hissini kullanabilir miyim?
Belirtmiş olduğum 3 oyun kolu arasından hangisini almamı önerirsiniz? 3.5K'ya kadar bütçem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dualsense xboxu simüle ettiği için eğer uygulamayı kulllanarak oynarsanız zaten hiçbir özelliğini kullanamazsınız, eğer düz oynarım derseniz kablo ile kullanmanız gerekir ve sadece ps oyunlarında kullanabilirsiniz o özellikleri. Aynı zamanda hall effect de yok yani 1 seneye drift geliştirecektir tahminen. Bunun haricinde 8bitdo ultimate'e göre cyclone 2 daha gelişmiş bir kol. Mekanik ön yüz tuşları, hall effectten daha üstün olan tmr stickler, trigger kilitleri, 1000hz polling rate ile. 8bitdo ise titreşim yönünden daha iyi, tetik titreşimi sayesinde daha gerçekçi bir hissiyat veriyor ama haricinde bir şey de yok fazladan. Özelliklerini gamepadla sitesinden de karşılaştırarak seçebilirsiniz. Eğer ps'iniz yoksa bence dualsense pc için pahalı bir harcama olur

DualSense hall effect barındırmıyor, ekstra olarak fantech shooter 3 eklerim.
Bunu ilk defa duydum bakacağım.
Dualsense xboxu simüle ettiği için eğer uygulamayı kulllanarak oynarsanız zaten hiçbir özelliğini kullanamazsınız, eğer düz oynarım derseniz kablo ile kullanmanız gerekir ve sadece ps oyunlarında kullanabilirsiniz o özellikleri. Aynı zamanda hall effect de yok yani 1 seneye drift geliştirecektir tahminen. Bunun haricinde 8bitdo ultimate'e göre cyclone 2 daha gelişmiş bir kol. Mekanik ön yüz tuşları, hall effectten daha üstün olan tmr stickler, trigger kilitleri, 1000hz polling rate ile. 8bitdo ise titreşim yönünden daha iyi, tetik titreşimi sayesinde daha gerçekçi bir hissiyat veriyor ama haricinde bir şey de yok fazladan. Özelliklerini gamepadla sitesinden de karşılaştırarak seçebilirsiniz. Eğer ps'iniz yoksa bence dualsense pc için pahalı bir harcama olur
Tetik titreşimi dediğiniz dualsense ile aynı mı yoksa farklı bir şey mi?

Bunu ilk defa duydum bakacağım.

Tetik titreşimi dediğiniz dualsense ile aynı mı yoksa farklı bir şey mi?
Tetkiklerin altında da titreşim motoru bulunuyor, dualsense'de bildiğim kadarıyla adaptif trigger var ama dediğim gibi her oyunla kullanılmıyor yani xbox lisanslı kollar pcde daha iyi. Tetik titreşimi olmamasına rağmen benim tercihim gene de cyclone 2 olur

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı